ETS 2 başlangıç menüsü kasıyor

Gearox

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım
Videoda gösterdiğim gibi, açılış ekranında bir donma var. Bunun çözümü var mı? Varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sorunla alakalı bir video bulamadım.
Teşekkür ederim.
Video:

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet ya da depolama kaynaklı. Oyun HDD'de ise SSD alır mısın ?

Server'dan yanıt bekliyor normalde. O yüzden ufak bir bekleme oluyor, fakat çok absürt bekleme var sende.

İnternetten bir yerden save dosyası mı yükledin. Ben bu sorunu güzel tırlarım olsun diye save yükledikten sonra yaşamıştım. O saveleri kaldırınca düzelmesi gerekiyor.

İnternetten bir yerden save dosyası mı yükledin. Ben bu sorunu güzel tırlarım olsun diye save yükledikten sonra yaşamıştım. O saveleri kaldırınca düzelmesi gerekiyor.
saveleri nasil kaldircam oyunu sildim yukledim ayni sorun devam ediyor

İnternet ya da depolama kaynaklı. Oyun HDD'de ise SSD alır mısın ?

Server'dan yanıt bekliyor normalde. O yüzden ufak bir bekleme oluyor, fakat çok absürt bekleme var sende.
Oyun SSD'de bu arada.

kral şimdi save profilleri sildim oyunu dx11 ile açıyorum ama kasmalar devam ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…