ETS 2 diğer hesaptaki DLC'ler nasıl kullanılır?

p4n1eRR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
E-Spor
Dostlarım küçük bir sorunum var bunun için yardımınıza ihtiyacım var eğer başkaları da bu sorunu yaşarsa kolayca bulur. Şimdi sorunuma geçiyorum benim 2 ayrı Steam hesabım var 1.ci ana hesabımda ETS 2 oyunum ve DLC'leri var 2.hesabımda ise CS:GO vardı bende Steam aile paylaşımını kullanarak ve 2.ci hesabıma ETS 2 map booster almak istedim. Satın alımı başarıyla yaptım fakat bu sefer ise oyuna sahip olmadan alamazsınız dedi. Ben de parayı aktarmayı bilmediğim için oyunu da aldım ama bu sefer 1.ci hesabımdaki DLC'leri kullanamıyorum kullanamadığım için Save'ime giremiyorum. Eksik DLC hatası alıyorum görsellerde detayları görebilirsiniz.

ETs 2.png

Adsız.png2.png

Adsız.png1.png

Dostlarım küçük bir sorunum var bunun için yardımınıza ihtiyacım var eğer başkaları da bu sorunu yaşarsa kolayca bulur. Şimdi sorunuma geçiyorum benim 2 ayrı Steam hesabım var 1.ci ana hesabımda ETS 2 oyunum ve DLC'leri var 2.hesabımda ise CS:GO vardı bende Steam aile paylaşımını kullanarak ve 2.ci hesabıma ETS 2 map booster almak istedim. Satın alımı başarıyla yaptım fakat bu sefer ise oyuna sahip olmadan alamazsınız dedi. Ben de parayı aktarmayı bilmediğim için oyunu da aldım ama bu sefer 1.ci hesabımdaki DLC'leri kullanamıyorum kullanamadığım için Save'ime giremiyorum. Eksik DLC hatası alıyorum görsellerde detayları görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1040372

Eki Görüntüle 1040375

Eki Görüntüle 1040376
Kullanılmaz.

Hocam daha 2 gün önce DLC'leri kullanıyor idim ama map booster paketini alınca kullanamaz oldum.

Hocam daha 2 gün önce DLC'leri kullanıyor idim ama map booster paketini alınca kullanamaz oldum.
Oyun ve DLC'leri indirimsiz mi aldın? (Merak ettiğim için sordum.)
Ve büyük ihtimalle haritaları almadan önce kullandığın DLC'ler boya ve ağır yük DLC'leriydi. Harita DLC'leri oyuna daha çok etki ettiği için izin olmayabilir.

Bana yardım ettiğiniz hepinize teşekkür ederim. Bu sorunu Steam destek ekibi ile çözdüm herkese çok teşekkürlerimi iletiyorum iyi günler dilerim.

1621980218729.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı