ETS 2 direksiyon geç dönüyor

Yigit.0

Centipat
ETS 2'yi direksiyon seti ile oynuyorum, sağa çevirdiğim zaman 1-2 saniye sonra dönüyor ve çok fazla dönüyor kaza yapmama sebep oluyor nasıl çözebilirim?

ETS 2'yi direksiyon seti ile oynuyorum, sağa çevirdiğim zaman 1-2 saniye sonra dönüyor ve çok fazla dönüyor kaza yapmama sebep oluyor nasıl çözebilirim?
Hassasiyet ayarini kendinize gore ayarlayın. Direksiyon dogrusalsizligi aciksa sifira çekin.

Marka ve model nedir ?
1689249824460.png

bundan tam olarak ama direksiyonla alakalı oldugunu düşünmüyorum

Hassasiyet ayarini kendinize gore ayarlayın. Direksiyon dogrusalsizligi aciksa sifira çekin.
hassasiyet her türlüsü olmuyor ve dogrusalsızlık 0

Eki Görüntüle 1860266
Bundan tam olarak ama direksiyonla alakalı oldugunu düşünmüyorum.

Hassasiyet her türlüsü olmuyor ve dogrusalsızlık 0

Titreme için kutudan çıkan CD'yi kullandınız mı? Kullandıysanız silip deneyin. Aynı ürün bende de var da kendim 900 derece direksiyon yaptığımdan pedalları kopardım duruyor öyle direksiyon ile vites.

Buradan sonra ne yapmam lazım? Hangisini indireyim.

Alttakini indir kur ayar yap dene. Orada varsayılana dön ve ayarla olacak önce varsayılana dön de sonra ayarla de. Ortalayıp düğmeye basacaksın. Sonra sağ sol isteyecek önce sağa döndüreceksin yavaşça sonra sola. Sonra gaz ve fren pedalına basacaksın sırasıyla orada söyleyecek zaten. Sonra bitti tuşuna tıklayıp dene.

Alttakini indir kur ayar yap dene. Orada varsayılana dön ve ayarla olacak önce varsayılana dön de sonra ayarla de. Ortalayıp düğmeye basacaksın. Sonra sağ sol isteyecek önce sağa döndüreceksin yavaşça sonra sola. Sonra gaz ve fren pedalına basacaksın sırasıyla orada söyleyecek zaten. Sonra bitti tuşuna tıklayıp dene.

Bu işlemleri yapmadan önce oyun kapalı olsun sonra direksiyonu çıkar yeniden başlatıp direksiyonu tak oyuna gir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı