ETS 2 direksiyon seti kendi kendine toplanıyor

Hocam yay merkezleme gücünü artırsanız direksiyon sertleşiyor diye biliyorum bir de ETS 2'den direksiyon ayar kısmında yine yay merkezi ayarı var glb yanlış biliyor olabilirim onu kapatmışsanız da rahat dönermiş.

Olay rahat dönmesi değil ki olay direksiyon oyunda kendini topluyor normalde toplamıyor gerçekçilik bozuluyor. Bir de güç geri bildirimi olmayan oyunlarda merkezleme yayını kapatınca direksiyon en sert haline geçiyor.

ETS 2 de ayarlarda kontroller kısmında kontrolcü geri bildirimi ayarlarına bakın hocam muhtemelen ondandır.

Hocam yay merkezleme gücünü artırsanız direksiyon sertleşiyor diye biliyorum bir de ETS 2'den direksiyon ayar kısmında yine yay merkezi ayarı var glb yanlış biliyor olabilirim onu kapatmışsanız da rahat dönermiş.

O tiki açınca istediğin sertliği seçiyorsun kapatınca hep en sertte kalıyor toplama ile alakası yok zaten onu da değiştirmemiştim kendi kendine böyle oldu.

O tiki açınca istediğin sertliği seçiyorsun kapatınca hep en sertte kalıyor toplama ile alakası yok zaten onu da değiştirmemiştim kendi kendine böyle oldu.

Toplama ile alakası var hocam:
Direksiyon toplama sertliği seçeneklerini kurcalamanız lazım kendinize göre.

Driveri sil yükle yaptım sorun düzeldi uğraşın için sağ ol hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı