Enestgr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Merhaba ETS 2 de Special transport DLC'sini aldım aktif ettim ve özel yük seçeneğini de seçtim ama hiç iş gözükmüyor.
Merhaba ETS 2 de Special transport DLC'sini aldım aktif ettim ve özel yük seçeneğini de seçtim ama hiç iş gözükmüyor.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #2 Enestgr dedi: Merhaba ETS 2 de Special transport DLC'sini aldım aktif ettim ve özel yük seçeneğini de seçtim ama hiç iş gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Seviyeniz fazla mı? Artı 0 Eksi
Enestgr dedi: Merhaba ETS 2 de Special transport DLC'sini aldım aktif ettim ve özel yük seçeneğini de seçtim ama hiç iş gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Seviyeniz fazla mı?
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 31 Ocak 2022 #3 @Enestgr Special Transport seviyesi yüksek olanlar için. Yüksekse o bölgede yoktur. Artı 0 Eksi
KS KS Enestgr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 MuhammedA dedi: Seviyeniz fazla mı? Genişletmek için tıkla... Evet luthermartin dedi: @Enestgr Special transport seviyesi yüksek olanlar için. Yüksekse o bölgede yoktur. Genişletmek için tıkla... Levelim çok fazla hiçbir bölgede yok. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Seviyeniz fazla mı? Genişletmek için tıkla... Evet luthermartin dedi: @Enestgr Special transport seviyesi yüksek olanlar için. Yüksekse o bölgede yoktur. Genişletmek için tıkla... Levelim çok fazla hiçbir bölgede yok.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #5 Enestgr dedi: Evet Levelim çok fazla hiçbir bölgede yok. Genişletmek için tıkla... %100 save kuruluysa nakliyeler yapılmış olabilir. Yeni profil açın. Artı 0 Eksi
Enestgr dedi: Evet Levelim çok fazla hiçbir bölgede yok. Genişletmek için tıkla... %100 save kuruluysa nakliyeler yapılmış olabilir. Yeni profil açın.
KS KS Enestgr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #6 MuhammedA dedi: %100 Save kuruluysa nakliyeler yapılmış olabilir. Yeni profil açın. Genişletmek için tıkla... %100 Save değil. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: %100 Save kuruluysa nakliyeler yapılmış olabilir. Yeni profil açın. Genişletmek için tıkla... %100 Save değil.