Çözüldü ETS 2 DLC iade edilmesine rağmen kullanılabiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Harita DLC'leri hariç diğer DLC'ler zaten oyun klasöründe kurulu olduğu için iade etseniz bile araçta takılı olduğu için halen görünmeye devam etmiştir sadece DLC alınca tamircide seçenek çıkıyor. Onun dışında zaten başkasında olan DLC parçaları falan TMP'de görülebiliyor bu da dediğim gibi oyunun DLC'leri herkese yüklemesinden kaynaklı.
Hocam desteğe yazın farkedilirse oyun gider belki hesap bile yasaklanabilir tabii bir çılgınlık yapıp caktirmayadabilirsin (tercih sizin) :D

Hocam desteğe yazın farkedilirse oyun temelli gitmesin.

Hocam yukarıda dediğim gibi istersem sökebiliyorum sadece iade ederken araçta eklentiler duruyordu şimdi tmp ye girdim hemen çıkarıyorum.

Hocam desteğe yazın farkedilirse oyun gider belki hesap bile yasaklanabilir tabii bir çılgınlık yapıp caktirmayadabilirsin (tercih sizin) :D

Hocam direk tırı sattım DLC'yi kullanamıyorum sadece eklentiler üzerinde kalmış.

Hocam desteğe yazmak yerine çıkartın o zaman :D?

Hocam bug gibi bir şey olmuş tırı sattım eklentileride bir daha kullanamıyorum.

Sen şimdi bu eklentileri takarken para harcadın mı? Evet.

Yani ben bunun oyunun problemi olarak görüyorum. Kimse kimseyi 1 dolar için gırtlaklamaz. Çıkarmak istiyorsan çıkar.

Yok hocam ben işimi garanti alayım tırı sattım tekrar kendime bir tır yapıyorum çok teşekkürler.

Hocam desteğe yazmak yerine çıkartın o zaman :D?

Hocam sizce desteğe yazayım mı?

Hocam desteğe yazın farkedilirse oyun temelli gitmesin.

Hocam sorunu çözdüm ama sizce desteğe yazayım mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı