Çözüldü ETS 2 DLC iade edilmesine rağmen kullanılabiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Harita DLC'leri hariç diğer DLC'ler zaten oyun klasöründe kurulu olduğu için iade etseniz bile araçta takılı olduğu için halen görünmeye devam etmiştir sadece DLC alınca tamircide seçenek çıkıyor. Onun dışında zaten başkasında olan DLC parçaları falan TMP'de görülebiliyor bu da dediğim gibi oyunun DLC'leri herkese yüklemesinden kaynaklı.
Hocam yukarıda dediğim gibi istersem sökebiliyorum sadece iade ederken araçta eklentiler duruyordu şimdi tmp ye girdim hemen çıkarıyorum.

Hocam direk tırı sattım DLC'yi kullanamıyorum sadece eklentiler üzerinde kalmış.

Hocam bug gibi bir şey olmuş tırı sattım eklentileride bir daha kullanamıyorum.

Yok hocam ben işimi garanti alayım tırı sattım tekrar kendime bir tır yapıyorum çok teşekkürler.

Hocam sizce desteğe yazayım mı?

Hocam sorunu çözdüm ama sizce desteğe yazayım mı?

Bir hata oluşmuş olabilir kanka yine farkedilirse olabilir düşük ihtimal kafana takıyorsan yaz.

Bir hata oluşmuş olabilir kanka yine farkedilirse olabilir düşük ihtimal kafana takıyorsan yaz.

Hocam kullanamıyorum sadece takılı kalmış. Tırı sattım sorunu çözdüm ama yazacağım çok teşekkür ederim.

Hocam hangi kategoriden iletişime geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harita DLC'leri hariç diğer DLC'ler zaten oyun klasöründe kurulu olduğu için iade etseniz bile araçta takılı olduğu için halen görünmeye devam etmiştir sadece DLC alınca tamircide seçenek çıkıyor. Onun dışında zaten başkasında olan DLC parçaları falan TMP'de görülebiliyor bu da dediğim gibi oyunun DLC'leri herkese yüklemesinden kaynaklı.

Çözüm
Harita DLC'leri hariç diğer DLC'ler zaten oyun klasöründe kurulu olduğu için iade etseniz bile araçta takılı olduğu için halen görünmeye devam etmiştir sadece DLC alınca tamircide seçenek çıkıyor. Onun dışında zaten başkasında olan DLC parçaları falan Tmp'de görülebiliyor bu da dediğim gibi oyunun DLC'leri herkese yüklemesinden kaynaklı.

Hocam ben tırı sattım bir daha kullanamıyorum zaten ne olur ne olmaz sizce desteğe yazmalı mıyım?

Hocam ben tırı sattım bir daha kullanamıyorum zaten ne olur ne olmaz sizce desteğe yazmalı mıyım?
Satmasan bile bi şey olmazdı, çok takacaklarını sanmıyorum ki zaten nereden bilecekler? DLC'leri korsan olarak aktifleştirip Steam'den oynayınca bile bir şey olmuyor çünkü.

Satmasan bile bir şey olmazdı, çok takacaklarını sanmıyorum ki zaten nereden bilecekler? DLC'leri korsan olarak aktifleştirip Steam'den oynayınca bile bir şey olmuyor çünkü.

Olsun hocam ne olur ne olmaz ben Steam destek ile konuşmalı mıyım konuşmazsam bir şey olur mu hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı