hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #1 5 Gün ETS 2'ye girmedim 20 FPS düşük oynuyorum şu an neden acaba hiçbir şey olmadı ne ayar değişti ne güncelleme geldi.
5 Gün ETS 2'ye girmedim 20 FPS düşük oynuyorum şu an neden acaba hiçbir şey olmadı ne ayar değişti ne güncelleme geldi.
H Haruki Murakami Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 1 Ekim 2020 #2 Sistem özelliklerinizi bilmeden hiçbir şey söyleyemeyiz maalesef. Sistem özellikleriniz nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #3 Haruki Murakami dedi: Sistem özelliklerinizi bilmeden hiçbir şey söyleyemeyiz maalesef. Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... RTX 2060 Ryzen 5 2600 B450 anakart 2x8 RAM 3000 MHz. Artı 0 Eksi
Haruki Murakami dedi: Sistem özelliklerinizi bilmeden hiçbir şey söyleyemeyiz maalesef. Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... RTX 2060 Ryzen 5 2600 B450 anakart 2x8 RAM 3000 MHz.
FurkanxdTR Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 1 Ekim 2020 #4 Sisteminizi tahmin etmeye çalışıyorum Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. GPU Mhz değeri gibi değerleri MSI afterburner üzerinden kontrol edin. Gpu kullanımı düşük olabilir. Bence sorun ondan kaynaklı. Artı 0 Eksi
Sisteminizi tahmin etmeye çalışıyorum Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. GPU Mhz değeri gibi değerleri MSI afterburner üzerinden kontrol edin. Gpu kullanımı düşük olabilir. Bence sorun ondan kaynaklı.
KS KS hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #5 FurkanxdTR dedi: Sisteminizi tahmin etmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Yazdım sistemimi. Artı 0 Eksi
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.640 Çözümler 5 1 Ekim 2020 #6 Bence virüs vb bir şey olabilir çünkü hiçbir ayar değiştirmedim diyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #7 cxnnorx dedi: Bence virüs vb bir şey olabilir çünkü hiçbir ayar değiştirmedim diyorsun. Genişletmek için tıkla... Virüs varsa nasıl temizlerim bir de kasada hafif toz var gibi alalı 1 ay PC'yi. Artı 0 Eksi
cxnnorx dedi: Bence virüs vb bir şey olabilir çünkü hiçbir ayar değiştirmedim diyorsun. Genişletmek için tıkla... Virüs varsa nasıl temizlerim bir de kasada hafif toz var gibi alalı 1 ay PC'yi.
FurkanxdTR Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 1 Ekim 2020 #8 cxnnorx dedi: Bence virüs vb bir şey olabilir çünkü hiçbir ayar değiştirmedim diyorsun. Genişletmek için tıkla... CPU sömüren virüsler var onlar ile alakalı olabilir. Görev yöneticisini aç zaten bir gariplik farkedersin. Artı 0 Eksi
cxnnorx dedi: Bence virüs vb bir şey olabilir çünkü hiçbir ayar değiştirmedim diyorsun. Genişletmek için tıkla... CPU sömüren virüsler var onlar ile alakalı olabilir. Görev yöneticisini aç zaten bir gariplik farkedersin.
Oriente Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir 1 Ekim 2020 #9 Bende de aynı sorun oldu. Sürümle alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #10 FurkanxdTR dedi: CPU sömüren virüsler var onlar ile alakalı olabilir. Görev yöneticisini aç zaten bir gariplik farkedersin. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atsam siz anlar mısınız. FurkanxdTR dedi: CPU sömüren virüsler var onlar ile alakalı olabilir. Görev yöneticisini aç zaten bir gariplik farkedersin. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sorun yok hatta vermesi gerekenden iyi veriyor PUBG'de falan. Artı 0 Eksi
FurkanxdTR dedi: CPU sömüren virüsler var onlar ile alakalı olabilir. Görev yöneticisini aç zaten bir gariplik farkedersin. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atsam siz anlar mısınız. FurkanxdTR dedi: CPU sömüren virüsler var onlar ile alakalı olabilir. Görev yöneticisini aç zaten bir gariplik farkedersin. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sorun yok hatta vermesi gerekenden iyi veriyor PUBG'de falan.