ETS 2 En Hızlı Tır Nedir?

Ben man tgx şanzıman ile 150 gördüm, onu da denerim şimdi. Bir de güncel savem gitti ya deneyeyim derken.
Otomatikte 150 zor görüyorum ama manuelde dengeli şekilde zorlayıp atarsanız 151kmh görüyor.MAN TGX şanzıman hiç denemedim en iyilerinden olduğunu biliyorum ama Pre'yi geçemez gibi.

Hocam virajı çekmedim ama o gaz kesince lastiğin bağırmasını çektim youtubeye yüklüyorum yüklenince linki bırakıcam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tırda aşırı kayma yok.Lastik kayma sesini ayarlar > ses kısmından çekici ve dorse gürültüsünü kapatarak çözebilirsiniz.

Tırda aşırı kayma yok.Lastik kayma sesini ayarlar > ses kısmından çekici ve dorse gürültüsünü kapatarak çözebilirsiniz.
Hocam önceden böyle yapmıyordu frene basmazsam. + olarak dönerken falan bu kadar yana atmıyordu.

En hizli tır fullendiginde Man tgx 640 tır benim için sıfır saka yük ile düz yolda 170 gördum hile kodlama olmadan

Hocalarım en iyi 12 vites hangisidir? Kod verirseniz sevinirim. 6 viteslide motor freni yapıyor gaz kesince.

Scania eski kasa ile 170 rahat gidiliyor zorlayınca 185 falan Volvo'ya göre hızlanması yavaş ama top Speed daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…