tanerizm
Hectopat
ETS 2'de hız dışında en iyi tır hangisidir? Kaymayan, devrilmeyen vs. hız için ek mod kullanıyorum zaten. Hız faktörü dışında hangi tır en iyisidir?
Hız dışında Volvo. Ama görüntüsü bana hoş gelmiyor.ETS 2'de hız dışında en iyi tır hangisidir? Kaymayan, devrilmeyen vs. hız için ek mod kullanıyorum zaten. Hız faktörü dışında hangi tır en iyisidir?
ETS 2'de hız dışında en iyi tır hangisidir? Kaymayan, devrilmeyen vs. hız için ek mod kullanıyorum zaten. Hız faktörü dışında hangi tır en iyisidir?
Eğer U virajsa 40'a kadar düşmek lazım. Ha birde zaten bu oyunun tadı hız hileli çıkmıyor ki...ETS 2'de bir tırın kayması ve devrilmesi size bağlıdır. İsterseniz buradaki herkes tek bir markayı devrilmiyor kaymıyor diye önersin ama siz o viraja 100-120 ile girerseniz o tır da devrilir. Simülasyon oyunu oynuyoruz yarış oyunu değil, bir tırdan kaymamasını devrilmemesini bekleyemezsiniz. Virajlara maksimum 60-70 ile girerseniz hiç bir tır kaymaz, yatmaz veya devrilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.