ETS 2 en iyi tır nedir?

Hemen hemen her tır aynı yazdığın etkenlerde. Devrilmeyi hız etkiliyor zaten. Görünüşüne göre seç ve biraz gerçekçi sürersen yani virajı 130la almazsan tırda bir sorun olmaz. Diğer ince ayarlar ise zaten ayarlardan her tır için yapılıyor. (Direksiyon hızı vs.)

ETS 2'de hız dışında en iyi tır hangisidir? Kaymayan, devrilmeyen vs. hız için ek mod kullanıyorum zaten. Hız faktörü dışında hangi tır en iyisidir?

Aslında hız faktörü biraz da oyuncunun elinde. Önceleri 130-140 la yük götürürdüm ve bir süre sonra keyif almadığımı fark ettim. Sonrasında hızı 95-100 sabitliyorum ve daha keyifli oluyor. Onun dışında çekici olarak scania S, daf xf (XG+ biraz kaba gibi geldi bana) bir de makyajlı 2020 t range de güzel. Ama favorim scanıa s.

ETS 2'de bir tırın kayması ve devrilmesi size bağlıdır. İsterseniz buradaki herkes tek bir markayı devrilmiyor kaymıyor diye önersin ama siz o viraja 100-120 ile girerseniz o tır da devrilir. Simülasyon oyunu oynuyoruz yarış oyunu değil, bir tırdan kaymamasını devrilmemesini bekleyemezsiniz. Virajlara maksimum 60-70 ile girerseniz hiç bir tır kaymaz, yatmaz veya devrilmez.

ETS 2'de bir tırın kayması ve devrilmesi size bağlıdır. İsterseniz buradaki herkes tek bir markayı devrilmiyor kaymıyor diye önersin ama siz o viraja 100-120 ile girerseniz o tır da devrilir. Simülasyon oyunu oynuyoruz yarış oyunu değil, bir tırdan kaymamasını devrilmemesini bekleyemezsiniz. Virajlara maksimum 60-70 ile girerseniz hiç bir tır kaymaz, yatmaz veya devrilmez.
Eğer U virajsa 40'a kadar düşmek lazım. Ha birde zaten bu oyunun tadı hız hileli çıkmıyor ki...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı