Ets 2 Essentials vs Beam NG vs My Summer Car

• Konuyu başlatan thetruth2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.677
  • Etiketler
    ets2
T

thetruth2

Ziyaretçi
50 lira bütçem var sizce hangi araba oyununu almalıyım?
ETS 2 ezsentials
Beam NG
My Summer Car

Son düzenleyen: Moderatör:
BeamNG simülasyondur. Fizikleri çok güzeldir. Modifiye seçenekleri de tatmin edici bence. Gerçek hayata çok yakındır. Araba parçalarına da hakimseniz, bulunmaz nimettir bence. Kasıtlı veya kasıtsız kazalarda da tatmini yüksektir.

My Summer Car hakkında deneyimim yok. Oynayanları izlediğim kadar biliyorum sadece. İstek listemde durur 1-2 yıldır. Güzel bir oyun gibi görünüyor ama kısa sürede sıkacağını düşünüyorum. Uzun zamandır satın alamadım bir türlü. Çok iyi bir indirim olursa alabilirim. İndirime girdiği de yok gerçi.

Birkaç BeamNG görseli ekleyeyim. Belki yardımı dokunur. :)

beam.png

beam1.jpg

beam22.jpg

beam33.jpg

BeamNG simülasyondur. Fizikleri çok güzeldir. Modifiye seçenekleri de tatmin edici bence. Gerçek hayata çok yakındır. Araba parçalarına da hakimseniz, bulunmaz nimettir bence. Kasıtlı veya kasıtsız kazalarda da tatmini yüksektir.

My Summer Car hakkında deneyimim yok. Oynayanları izlediğim kadar biliyorum sadece. İstek listemde durur 1-2 yıldır. Güzel bir oyun gibi görünüyor ama kısa sürede sıkacağını düşünüyorum. Uzun zamandır satın alamadım bir türlü. Çok iyi bir indirim olursa alabilirim. İndirime girdiği de yok gerçi.

Birkaç BeamNG görseli ekleyeyim. Belki yardımı dokunur. :)

Eki Görüntüle 469646
Eki Görüntüle 469647
Eki Görüntüle 469648
Eki Görüntüle 469649
Bu cevabınız için teşekkür ederim zaten BeamNg ile ETS2 almayı istiyordum. Sayenizde ikisinide aldım. Teşekkürler.

BeamNG zevkli fakat güçlü bilgisayar ister oynarken. Fizik açısından ağır oyundur, oynamayı bırak, videolarını izlemek bile aşırı zevklidir. Parçalarsınız arabaları, öyle GTA'daki gibi önü yamulmaz, bayağı takla falan atar.

BeamNG zevkli fakat güçlü bilgisayar ister oynarken. Fizik açısından ağır oyundur, oynamayı bırak, videolarını izlemek bile aşırı zevklidir. Parçalarsınız arabaları, öyle GTA'daki gibi önü yamulmaz, bayağı takla falan atar.
Sistemim yeterli, o yüzden pek bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Zaten almayı düşündüğüm oyunlardandı.

My Summer Car'a bir türlü ısınamadım. Düşüncesi güzel ancak işleyişleri bence berbat. Güzel bir direksiyonun yoksa ETS2'nin zevk verebileceğini düşünmüyorum. Gerçi ben şununla deneyimliyordum oynadığım zamanlar: Thrustmaster TS-PC RACER Direksiyon yapısından dolayı zevk alamıyordum muhtemelen. BeamNG de aksine direksiyonla değil de controllerla daha iyi deneyim verdi bana, oyunun force feedbacki hiç güzel değil, düz.

thetruth2, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı