ETS 2 hediyesi

Evet siftahımızı yapalım. 😀 birkaç kuralım var. Şimdi;
- Toplamda 750 mesaja sahip kişiler.
- ETS 2'yi önceden hiçbir şekilde almamış kişiler.
- Forumda en az 2 konuyu çözen kişiler katılım sağlasın.
Katılıyorum yazmanız yeterli. Sonuçlar 27 Kasım'da açıklanacaktır. Herkese iyi şanslar. ❤

Katılıyorum.

Evet siftahımızı yapalım. 😀 birkaç kuralım var. Şimdi;
- Toplamda 750 mesaja sahip kişiler.
- ETS 2'yi önceden hiçbir şekilde almamış kişiler.
- Forumda en az 2 konuyu çözen kişiler katılım sağlasın.
Katılıyorum yazmanız yeterli. Sonuçlar 27 Kasım'da açıklanacaktır. Herkese iyi şanslar. ❤

Katılıyorum demek isterdim ETS 2 de 1K saatim var oyunu olmayan dostlarıma başarılar.

@Prime777 @GremoryRias @519928 @Dessa @YigiTZ0 @Emre_2000 @BGSGP @Poseidon1 @Efe Kaya rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama sizden istediğim bir şey var. Oyunun mağaza sayfasını ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? Oyunun fotoğraflarının biraz altında satın alma yeri var ya orayı atarsanız güzel olur.

@Longhorn @Pigeon Lord @Erenbeys61 sizde aynı şekilde ama arkadaşınızın hesabından atın.

Buyrun direkt hesabı, ss istedim dönünce atarım.

Katılıyorum.

Önceden oyunu almıştım ancak hesabımı kaybettim sonrada almadım hesabımda yok şuanda.

@Prime777 @GremoryRias @519928 @Dessa @YigiTZ0 @Emre_2000 @BGSGP @Poseidon1 @Efe Kaya rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama sizden istediğim bir şey var. Oyunun mağaza sayfasını ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? Oyunun fotoğraflarının biraz altında satın alma yeri var ya orayı atarsanız güzel olur.

@Longhorn @Pigeon Lord @Erenbeys61 sizde aynı şekilde ama arkadaşınızın hesabından atın.
Screenshot_2023-11-24-01-27-37-475_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Hocam veya kazananın Steam hesabındaki oyunlarına bakıp öyle atabilirsiniz daha pratik olur.
Bak bu iyi oldu.

Screenshot_2023-11-27-20-59-12-355_com.android.chrome.jpg

@Poseidon1 kazanan kişi. Yedek @Longhorn . Yarın saat 14:00'a kadar kazanan kişi, yine aynı gün (Eğer kazanan ulaşmazsa) yedek akşam saat 19:00'a kadar ulaşması rica olunur. İkisi de ulaşmazsa oyunu kendime alacağım (!)

Bir daha çekiliş yapılır kimse yazmazsa.

Elimde para olsaydı herkese oyunu verecektim. Ama maalesef ki yok. Elime geçtikçe bu katılanlara oyunu hediye etmeyi düşünüyorum. Geç olsun güç olmasın derler. 🙂

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı