Çözüldü ETS 2 hız sınırı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CreedXP

Decapat
Daha fazla  
Oyunda 90km/h'ı geçemiyorum. Ayarlarda internette bahsi geçen hız sınırı kapatma ayarı bende yok. Acaba ayarın yeri mi değişti?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarlardan oynanış ayarlarına girdiğinizde hız sınırlayıcısı adında bir seçenek göreceksiniz. İşareti kaldırdığınızda hız limiti de kalkacak.
Ayarlardan oynanış ayarlarına girdiğinizde hız sınırlayıcısı adında bir seçenek göreceksiniz. İşareti kaldırdığınızda hız limiti de kalkacak.

Dosya Ekleri

• indir (1).png
    122,5 KB · Görüntüleme: 99
İfadeler: Vio
Artı -1 Eksi
Çözüm
Ayarlarda "Hız Sınırlayıcısı" ayarı olması lazım. Oynanış kısmında olmalı. Daha dün vardı bende.

Ayarlardan hız sınırlayıcısını kapatın. World of Truck yükü almıyorsunuz değil mi?

Oynanış kısmından "hız sınırlayıcısı" tikini kapatın.

Ayarlarda "hız sınırlayıcısı" ayarı olması lazım. Oynanış kısmında olmalı. Daha dün vardı bende.

Hayir degismedi. Oynanis sekmesinde olmasi lazim.

Yine 90'da kalıyorsaniz, WoT isi almissiniz muhtemelen.

Teşekkürler sorunu çözdüm sayenizde ama bir sorum daha olacak dönüşlerde sağa sola hızlıca tek tuşla bakıp bıraktığımda geri ileriye direksiyona doğru bakacak şekilde nasıl ayarlarım videolarda oynayanlarda görüyorum ama bir türlü çözemiyorum.
@ensarinho

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…