Hocam fbb kısmını bilimiyorum ama önce sana Arduino Leonardo lazım. 1 adet potansiyometre lazım ve potansiyometreyi sabitleyebileceğin bir yer lazım. 1 hafta önce yaptım ama fbb yok. Firmware atma sıkıntın varsa bana ulaşabilirsin.
Hocam fbb kısmını bilimiyorum ama önce sana Arduino Leonardo lazım. 1 adet potansiyometre lazım ve potansiyometreyi sabitleyebileceğin bir yer lazım. 1 hafta önce yaptım ama fbb yok. Firmware atma sıkıntın varsa bana ulaşabilirsin.
Hocam fbb kısmını bilimiyorum ama önce sana Arduino leanardo lazım 1 adet potansiyor metre lazım ve potansiyor metreyi sabitleye bileceğin bir yer lazım 1 hafta önce yaptım ama fbb yok. Firmware atma sıkıntın varsa bana ulaşabilirsin.
knk bir kap alıyorsun içinden boru geçiriyorsun kabın ön ucuna direksiyonu monte ediyorsun.kabın önden girip arkadan çıkan borusu varya işte onun ortası kabın içinde olacak onun ortasına kadife koyuyorsun kadifeye bakacak şekilde mouse altını yan koyuyorsun bukardar mouse ile kontrol oluyor ama direksyonu nereye çevirirsen oraya gidiyor hızını mouse dpı yükselterek veya azaltarak yapabilirsin.
Kanka bir kap alıyorsun içinden boru geçiriyorsun kabın ön ucuna direksiyonu monte ediyorsun. Kabın önden girip arkadan çıkan borusu var ya işte onun ortası kabın içinde olacak onun ortasına kadife koyuyorsun kadifeye bakacak şekilde mouse altını yan koyuyorsun bukardar mouse ile kontrol oluyor ama direksyonu nereye çevirirsen oraya gidiyor hızını mouse DPI yükselterek veya azaltarak yapabilirsin.
Kanka bir kap alıyorsun içinden boru geçiriyorsun kabın ön ucuna direksiyonu monte ediyorsun. Kabın önden girip arkadan çıkan borusu var ya işte onun ortası kabın içinde olacak onun ortasına kadife koyuyorsun kadifeye bakacak şekilde mouse altını yan koyuyorsun bukardar mouse ile kontrol oluyor ama direksyonu nereye çevirirsen oraya gidiyor hızını mouse DPI yükselterek veya azaltarak yapabilirsin.
Bencede mantıklı olan Arduino her oyunda mouse ile kontrol yok ve Arduino ile gaz h vites button box da yapılabilir şu an elinizde Arduino leanardonuz var mı frimware attınız mı?