Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 24 Kasım 2023 #1 Çok araştırdım ama sürekli bir yerlerde link eksik veya az anlatımlı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Rtx 4090 FE 24 Kasım 2023 Sıradan Bir Salih dedi: Çok araştırdım ama sürekli bir yerlerde link eksik veya az anlatımlı. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam fbb kısmını bilimiyorum ama önce sana Arduino Leonardo lazım. 1 adet potansiyometre lazım ve potansiyometreyi sabitleyebileceğin bir yer lazım. 1 hafta önce yaptım ama fbb yok. Firmware atma sıkıntın varsa bana ulaşabilirsin.
Sıradan Bir Salih dedi: Çok araştırdım ama sürekli bir yerlerde link eksik veya az anlatımlı. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam fbb kısmını bilimiyorum ama önce sana Arduino Leonardo lazım. 1 adet potansiyometre lazım ve potansiyometreyi sabitleyebileceğin bir yer lazım. 1 hafta önce yaptım ama fbb yok. Firmware atma sıkıntın varsa bana ulaşabilirsin.
RebelKing Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #11 Sıradan Bir Salih dedi: El yapımı ETS 2 direksiyonu geliştirmek için gerekenler hatta bu dediğim proje ama kötü olduğu için yükselteceğim. Genişletmek için tıkla... çok iyi olur bunu yaparsan.proje tamamlandımı patentini almadan benimlede paylaş Artı 0 Eksi
Sıradan Bir Salih dedi: El yapımı ETS 2 direksiyonu geliştirmek için gerekenler hatta bu dediğim proje ama kötü olduğu için yükselteceğim. Genişletmek için tıkla... çok iyi olur bunu yaparsan.proje tamamlandımı patentini almadan benimlede paylaş
KS KS Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 24 Kasım 2023 #12 RebelKing dedi: Çok iyi olur bunu yaparsan. Proje tamamlandımı patentini almadan benimlede paylaş Genişletmek için tıkla... Zaten bitti eğer imkanım olursa telefonsuz satacağım. Artı 0 Eksi
RebelKing dedi: Çok iyi olur bunu yaparsan. Proje tamamlandımı patentini almadan benimlede paylaş Genişletmek için tıkla... Zaten bitti eğer imkanım olursa telefonsuz satacağım.
Rtx 4090 FE Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.120 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri monster abra a5 17.4.4 3060 105W i7 11800H 32 gb çift kanal ram 1 tb samsung m.2 nvme ssd 1b kioxia excaria pro Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #13 Sıradan Bir Salih dedi: Zaten bitti eğer imkanım olursa telefonsuz satacağım. Genişletmek için tıkla... Telefon derken. Artı 0 Eksi
Sıradan Bir Salih dedi: Zaten bitti eğer imkanım olursa telefonsuz satacağım. Genişletmek için tıkla... Telefon derken.
KS KS Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 24 Kasım 2023 #14 Rtx 4090 FE dedi: Telefon derken. Genişletmek için tıkla... Eski sistemde gösterge yerine telefon koymuştum onu diyorum büyük ihtimalle sistemi 200-250TL arası satarım ya da hatıra olarak bırakırım. Artı 0 Eksi
Rtx 4090 FE dedi: Telefon derken. Genişletmek için tıkla... Eski sistemde gösterge yerine telefon koymuştum onu diyorum büyük ihtimalle sistemi 200-250TL arası satarım ya da hatıra olarak bırakırım.
Rtx 4090 FE Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.120 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri monster abra a5 17.4.4 3060 105W i7 11800H 32 gb çift kanal ram 1 tb samsung m.2 nvme ssd 1b kioxia excaria pro Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #15 @Sıradan Bir Salih dostum Firmware atma kısmında bir sıkıntın var mı? Varsa halledebilirim Artı 0 Eksi
KS KS Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 25 Kasım 2023 #16 Rtx 4090 FE dedi: @Sıradan Bir Salih dostum Firmware atma kısmında bir sıkıntın var mı? Varsa halledebilirim Genişletmek için tıkla... Yok daha kartı almam lazım Artı 0 Eksi
Rtx 4090 FE dedi: @Sıradan Bir Salih dostum Firmware atma kısmında bir sıkıntın var mı? Varsa halledebilirim Genişletmek için tıkla... Yok daha kartı almam lazım