ETS 2 için vites ayarları nasıl yapılandırılır?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Merhaba arkadaşlar, bayram sonu Allah nasip ederse direksiyon seti alacağım ama vites hakkında hiçbir bilgim yok, nasıl öğrenebilirim? Bir de sanırsam vites ayarları varmış, tırı manuel kullanacağım ayarlar nasıl olacak? Son olarak varsa bildiğiniz bedava otobüs simülasyon oyunu biliyorsanız yazar mısınız?

Olabilir ama gerçekten ETS 2 180 derece direksiyonla oynanmaz bence almayın biriktirin.

Maksimum o kadar döndürürüm zaten sorun değil yani bir şey sorabilir miyim vites nasıl öğrenebilirim araba hakkında sıfır bilgim var. Vitesi en kötü babama sorarım :D

Son düzenleme:
Maksimum o kadar döndürürüm zaten sorun değil yani bir şey sorabilir miyim vites nasıl öğrenebilirim araba hakkında sıfır bilgim var. Vitesi en kötü babama sorarım :D
Hocam o vites zannettiginiz vites değil maalesef. Videosunu açin anlarsiniz. Tuş gibi birşey o.
Hem gerçek araba gibi değil otomatik araç gibi o.

En azından gerçek arabaya benzer birşey olsun istiyorsanız Rampage v902 veya DFGT bakabilirsiniz. İkinci el bakın ama temiz düzgün olduğuna dikkat edin.

Hocam o vites zannettiginiz vites değil maalesef. Videosunu açin anlarsiniz. Tuş gibi bir şey o.

En azından gerçek arabaya benzer bir şey olsun istiyorsanız Rampage V902 veya DFGT bakabilirsiniz. İkinci el bakın ama temiz düzgün olduğuna dikkat edin.

Vites olmadığını söylediğin iyi oldu bende diyorum debriyaj niye yok :D ben satıcıya sorayım ne işe yarıyor diye. El freni gibi geldi bana sanki.

Hocam o vites zannettiginiz vites değil maalesef. Videosunu açin anlarsiniz. Tuş gibi bir şey o.

En azından gerçek arabaya benzer bir şey olsun istiyorsanız Rampage V902 veya DFGT bakabilirsiniz. İkinci el bakın ama temiz düzgün olduğuna dikkat edin.

Adama sordum vites işlevini görür diyor kafam karıştı şu an.

Sorulara baktım ileri geri butonuymuş bir de vites diyorlar yarabbim.

Son düzenleme:
Vites olmadığını söylediğin iyi oldu bende diyorum debriyaj niye yok :D ben satıcıya sorayım ne işe yarıyor diye. El freni gibi geldi bana sanki.

Adama sordum vites işlevini görür diyor kafam karıştı şu an.

Sorulara baktım ileri geri butonuymuş bir de vites diyorlar yarabbim.
Evet ileri geri butonu tam anlatamadım ama anlamışsınız :D
Sizin istediklerine göre en ucuz ve fiyat performansı olanlar bahsettiğim iki tane direksiyon. Onlardan birini öneririm.
DFGT daha çok öneriliyor ama V902 de fena değil bence.

Evet ileri geri butonu tam anlatamadım ama anlamışsınız :D
Sizin istediklerine göre en ucuz ve fiyat performansı olanlar bahsettiğim iki tane direksiyon. Onlardan birini öneririm.
DFGT daha çok öneriliyor ama V902 de fena değil bence.

Sorumu yanıtladılar dediğiniz gibi ileri geri butonuymuş ama istersek ileri çekince vites arttırma geri çekince düşürme gibi yapabiliyormuşuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı