125824
Hectopat
Online oynayamıyorsun, DLC'ler yok oyunda yani kurulmuyor, bence pek farkı yok.Demo sürümüyle fark nedir peki hocam ?
Online oynayamıyorsun, DLC'ler yok oyunda yani kurulmuyor, bence pek farkı yok.Demo sürümüyle fark nedir peki hocam ?
Yılbaşın da düşer umarım. Çünkü Steam'in indirimleri de çok iyi oluyor.Belirli özel günlerde ve yazın indirime girer. Kışında oluyor diye hatırlıyorum. Önceden 10TL'ye düşüyordu ETS2.su an ne olur bilemem.
Bekleyeceğiz o zaman. Peki bildirim falan açabiliyor muyuz ? İndirime düşünce haber verir mi yani oyun ? Olmazsa da sürekli gözümüz Steam'in indirimlerinde olacak.@OnePC hocam bekleme sürenize bağlı sonbahar kış indirimleri oluyor orada 10TL'ye kadar düşüyor bende orada kapmıştım.
Bekleyeceğiz o zaman. Peki bildirim falan açabiliyor muyuz? İndirime düşünce haber verir mi yani oyun? Olmazsa da sürekli gözümüz Steam'in indirimlerinde olacak.![]()
40 Liraya bile şükür.Ben ETS 2'yi 9 Liraya almışım bir zamlandı 150 Liraya çıktı :/ indirime girse bile Max 40 liraya düşer hocam.
Bekleyeceğiz o zaman. Peki bildirim falan açabiliyor muyuz? İndirime düşünce haber verir mi yani oyun? Olmazsa da sürekli gözümüz Steam'in indirimlerinde olacak.![]()
Yılbaşın da düşer umarım. Çünkü Steam'in indirimleri de çok iyi oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.