YaptımTeşekkür ederim umarım çalışır ve bulabilirsiniz.
Not defteri ile düzenleme yapılabilir bir bakayım, yazarım.Acaba 1.50 sürümüne düşürüp kontrolleri değiştirsem sonra sürümü tekrar yükseltsem işe yarar mı deneyen var mı?
Adamlar zaten güncelleme 40 yılda bir getiriyor getirdikleri güncellemenin oyunculara katkısıda Max bu işte.
YaptımTeşekkür ederim umarım çalışır ve bulabilirsiniz.
Yaptım
Belgeler > Euro Truck Simulator 2 > Steam profiles > buradan oynadığınız profilin klasörünü seçin. Klasör ismi saçma sapan olduğu için değiştirme tarihi son olan en son oynadığınız profil olacaktır. Ona göre profilinizi bulun.
Control. Sii dosyasını sağ tık birlikte aç not defteri ile aç yapın.
Şimdi buradan CTRL + F yaparak mix gearup yazın ve arayın direkt karşınıza çıkacak.
Geardown zaten mouse. Button_right? 0 olarak yazılıdır oyun içinden atanabildiği için.
Gearup yazan değeri ise mousebutton_left? 0 olarak değiştirin ve kaydedin.
Kapatın. Oyunu açın. Olacak.
Ben de kendi kullandığım kabin içinde sola bakma fonksiyonuna tekrardan atadım sol tuşu. Bunu daha önce denemek aklıma gelmişti çünkü 0 kamerası ve gezinme tuşlarını da bu şekilde ayarlamıştım ama üşengeçlikten uğraşasım gelmemişti. Sizin konuyu görünce size yardım etme amaçlı üşengeçliğimi kırdım.Hocam çok teşekkür ederim kral adamsınızSizin de yapamadığınız bir sorun varsa yazın belki çözümü bende vardır yardımcı olabilirim
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.