ETS 2 kendi tırını kullanmak mı tek seferlik iş almak mı?

resio

Hectopat
Arkadaşlar, hepinizin yeni yılı kutlu olsun. ETS 2 oynuyorum 2 adet tırım var. Ve 2 tane şoför aldım. 2 tırı da şoförler kullanıyor, kendim ise nakliye piyasasından gelen tek seferlik işlere çıkıyorum. Bu mantıklı bi' yöntem mi? Yoksa tırlarımdan bi tanesini kendim kullanmam daha mı karlı olur?

Arkadaşlar, hepinizin yeni yılı kutlu olsun. ETS 2 oynuyorum 2 adet tırım var. Ve 2 tane şoför aldım. 2 tırı da şoförler kullanıyor, kendim ise nakliye piyasasından gelen tek seferlik işlere çıkıyorum. Bu mantıklı bi' yöntem mi? Yoksa tırlarımdan bi tanesini kendim kullanmam daha mı karlı olur?
Bunu tecrübe ederek kendiniz karar vermelisiniz.

Bence tırların 1'ini kendin kullan çünkü şoförlerin getireceği paranın kat kat fazlasını getirirsin.

Aldığın tırları şöförlere ver, ilk 300.000 euro yapana kadar tır alma. Aldıysan kendin başka kişinin tırına çık bu şekilde n + 1 (n=tır sayınız, 1 = siz). Bu şekilde hızlıca para kasarsınız. Sıkılınca kendinize tır alın. Her para biriktirdiğinizde tır alıp şöföre verin.

Oyunda para kasmanın en kolay yolu eğer düzeltilmediyse:
Haritanın iki ucundan birer tane garaj alıyorsun birkaç tane de şoför koy. İki garaj arasında hızlı seyahat yaparak çok kolay para kasabilirsin, milyonlar yapmak bu taktikle çok kolay.

Hızlı para kazanmak istiyorsanız kendinize ait tır olmalı. Olanları dağıttıysanız onlarda kalsın. Siz birikim yapar veya kredi çekerek kendinize bir tane daha alırsınız.

Kendinize ait tır kullanırsanız tek seferlik işe göre bariz fazla kazancınız olur. Ayrıca tutacağınız şoförlerin seviyesi sizden düşük olacağından toplam kazancı sizden düşük olacağı gibi bir de onlara yevmiye kesilecek. Teslimat başına en fazla karı kendi tırınızla siz elde edeceksiniz. Hatta kendinize dorse satın alırsanız kazanç daha da artıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı