ETS 2 kolay para kazanma yolu

Feribot rotaları arasında (İngiltere vb.) taşımacılık yap. Aynı oynama süresinde normal rotalara göre daha kısa sürede daha fazla sefer yapmış ve para kazanmış olursun. Uykuyu da feribotta halledersin.

Belli bir para kazanıp ucuz modellerden 2. tırını alabilirsen, şoförler de epey kazandırıyor. Sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten. Ben hiç save falan kullanmadan, kredi bile çekmeden kısa sürede milyar euroluk oldum. Sadece TruckersMP'nin ilk versiyonlarında parayı sıfırlama sorunu olduğu için ayrı bir profilde save kullanmıştım, ona da sonradan gerek kalmadığı için sildim zaten. Save'dir, cheat engine'dir, bunlar oyunun tadını kaçıran şeyler. Para bollaşınca tek eğlence modifiye kalıyor.
 
" Dosyalarım/Belgeler/Euro Truck Simulator 2/Save "indirdiğin dosyayı buraya at. Ardından oyun ayarlarına gir kendine göre şekillendir trafik cezalarını falan kapat.
 
Anlatacağım yöntem için sahip olman gerekenler:
Şöför, şöförün için bir tır ve aralarında uzun yol mesafesi olan iki garaj. Sürekli olarak bir garajdan diğer garaja ışınlanarak oyun içinde örneğin 1-2 günün geçmesini sağlıyorsun ve şöförün 1-2 gün içinde kastığı para sana bir kaç saniye içinde gelmiş oluyor. Bu şekilde gelen para ile sürekli yeni şöför ve tırlar alarak paranı katlıyorsun.

Yöntem bu şekildeydi diye hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin. TruckersMP'de bile bu şekilde 100 milyon Euro kadar para kasmıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı