ETS 2 MP 15 dakikada ban yemek

  • Konuyu başlatan GFYT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 5B
İşte bu yüzden TruckersMP bıraktım her şeye ban senin orada kimseye çarpmamışsın etmemişsin önünde biri aniden durdu diye sende kurtarmak için sollamışsın ve ban. Adam hakketmemiş bu arada kimseye çarptığı falan yok sollama yapmış.
Bazı banlar gerçekten çok gereksiz. Özellikle oyunda sürekli olarak ekran kaydı alanları anlamıyorum. Milleti banlatmak için mi yoksa zevk almak için mi oynuyorlar anlamıyorum. Bu söylediklerimden yanlış bir çıkarım yapmayın lütfen. Bazı banları ben de gerekli buluyorum. Mesela trollük için girenler sonuna kadar hakediyor. Zaten bu abartı banlardan sıkıldığımdan bayadır girmiyorum. İşte tekel olmanın sonuçları. İnşallah yeni bir alternatif daha gelir.
 
Bende trafikte sıkışmıştım hareket edemiyordum adminin gideceği yolu kapattım diye banlamıştı 😂bu ETS adminleri böyle padişah gibi gezıyorlar mapte bir offical MP çıksın o zaman tüm adminlere vurup banlatırım kendimi daha da girmem.
 
İtiraz edip banını açabilirdin ama 5 banın olduğu için 6. da direkt permaya çevirdiler. O öndeki pembeli tırın ban yemesi gerekiyordu ama gel gör ki Truckersmp adminleri aşırı aptal gerizekalı olduğu için böyle olabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı