ETS 2 nasıl daha zevkli hale getirilir?

Arkaya damar/arabesk müzik aç, öyle sür.
Online'da değil tabii ki, offline modda.
Onun dışında offline modda yapılabilecek pek bir şey yok.
Tır, araba, otobüs vb. modu yapabilirsin.
Ağır yük DLC'si ile ağır yükleri taşıyabilirsin. Gerçekten çok zor oluyor ve dikkat istiyor bu yükler.
Special Transport DLC'si alabilirsin. Sana eskortluk eden 2 adet özel araçla beraber, özel bir yükü götürüyorsun.
 
Merhabalar öncelikle. Daha önceden 25 saatlik direksiyon seti olmadan bir ETS 2 deneyimim vardı. Hala direksiyonum yok ve mouse ile yön veriyorum. Biraz önce Steam'de 9,75 TL olduğunu görünce direkt satın aldım. Fakat bir noktadan sonra eğlence vermiyor. Yani hadi Online neyse arkadaşlarla sarıyor da offline için pek de bir zevki kalmıyor açıkçası. Peki ne yapabilirim daha fazla zevk vermesi için? Oyundaki farklılıkları bana açıklarsanız hatta DLC işlerini vs. öğretirseniz daha fazla yararlanabileceğimi düşünüyorum. Farklı yerlerde dolaşmak veya alışılan tırlarla oynamak yerine daha değişik tırlar fark yaratabilir. Şimdiden iyi forumlar. :)
Ben birkaç saat içinde sıkılmıştım oyundan belki bana göre değildi. El kol animasyonu modu var YouTube dan bakabilirsin.
 
Müzik aç, zevk alayım diye değil rahatlamak için oyna. Fanatik değilsen çok oynama sıkılırsın. Önce ana haritayı gez ama çabuk biter bu sonrasında da harita DLC'lerini alarak daha fazla haritalardan zevk alabilirsin.
Scandinavia haritası oldu. Mutlaka alın.
Yanlışlıkla aldım ben çok beğendim orayı.
 
Offline oynayacaksanız oyunun başında bir garaj satın aldıktan sonra sanki gerçekten bir şirket kuruyormuş gibi bir havaya girin. Ben sırayla garajımı aldım, kredi çekip tırımı aldım, sonra garajımı büyütüp yeni tırlar aldım ve yeni şoförler işe aldım. O garajımdaki işleri de tamamen büyüttükten sonra yeni garaj alıp aynı şeyleri tekrar ediyorum. Trafik cezaları, yorgunluk simülasyonu gibi ayarlarım da açık. Oyunu gerçekçi oynamaya çalışıyorum. Arka planda sürekli müzik çalıyor çok keyifli. :)

Ayrıca; internetten çeşitli harita ve araç modlarını araştırıp deneyebilirsiniz. Oyuna ayrı bir hava katar. Benim önerebileceğim harita modu (tüm harita DLC'lerine sahip olmanız gerekiyor) Promods var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı