ETS 2 Online açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 7

BagaturHan

Femtopat
Daha fazla  
ETS 2 MP indirdim bugün, arkadaşla Online girecektik fakat internette ne yazıyorsa yaptım. Hiçbir şekilde yanıt alamadım. Açıyorum, görev yöneticisinde gözüküyor. Ekrana gelmiyor, bir süre sonra görev yöneticisinden de gidiyor. 5 saattir uğraşıyorum, lütfen bilgisi olan benimle paylaşabilir mi? Teşekkürler.

TruckersMP için rapor alın:

ETS 2 MP indirdim bugün, arkadaşla Online girecektik fakat internette ne yazıyorsa yaptım. Hiçbir şekilde yanıt alamadım. Açıyorum, görev yöneticisinde gözüküyor. Ekrana gelmiyor, bir süre sonra görev yöneticisinden de gidiyor. 5 saattir uğraşıyorum, lütfen bilgisi olan benimle paylaşabilir mi? Teşekkürler.

Merhaba, aynı hata ile bende karşılaştım çözümü şu;
TruckersMP Dosya konumunu aç, UNINS000 uygulamasını çalıştır.Bu işlem TruckersMP hakkında olan tüm dosyaları silecek.Ardından TruckersMP Download bu siteden tekrar yükleyerek oynayabilirsin eğer bir sıkıntı çıkarsa geri dönüş yapabilirsin 😄.

Merhaba, aynı hata ile bende karşılaştım çözümü şu;
TruckersMP Dosya konumunu aç, UNINS000 uygulamasını çalıştır.Bu işlem TruckersMP hakkında olan tüm dosyaları silecek.Ardından TruckersMP Download bu siteden tekrar yükleyerek oynayabilirsin eğer bir sıkıntı çıkarsa geri dönüş yapabilirsin 😄.
Ben aynı işlemleri yaptım fakat çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı