ETS 2 Online'da araba sürenlerden korkar oldum

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Selamlar. ETS 2 araba kullananlardan nefret ediyorum. Nedeni araba sürenlerin neredeyse hepsi troll yapma peşinde. Gerçekten artık ne zaman bir araba süren görsem korkuyorum. Geçenlerde normal calais-duisburg yapıyorum. Yol boş. Bir baktım bir Skoda bana doğru yanlıyor. Bende yana kırmama rağmen işe yaramadı. Devirtti tırı sonra F7 yapıp kaçtı. Aşırı uyuz oluyorum ya. Bence bir arabanın tırı devirememesi lazım oyunda. Sizin de böyle yaşadığınız troll anlar var mı?

Selamlar. ETS 2 araba kullananlardan nefret ediyorum. Nedeni araba sürenlerin neredeyse hepsi troll yapma peşinde. Gerçekten artık ne zaman bir araba süren görsem korkuyorum. Geçenlerde normal calais-duisburg yapıyorum. Yol boş. Bir baktım bir Skoda bana doğru yanlıyor. Bende yana kırmama rağmen işe yaramadı. Devirtti tırı sonra F7 yapıp kaçtı. Aşırı uyuz oluyorum ya. Bence bir arabanın tırı devirememesi lazım oyunda. Sizin de böyle yaşadığınız troll anlar var mı?

Ama oyun o arabayı tır olarak gördüğü için buga girip, seni devirtecek hale getiriyor

@Maxtoric Bende o hata yüzünden oyuna girmekte zorluk çekiyordum. Fakat oyuna çok kişinin olmadığı yerden başlarsanız o hatayı vermiyor. Ben hep calais-duisburg gibi kalabalık yerlerden başlıyordum. Bu yüzden o hatayı alıyordum.
Deneyeceğim. Teşekkürler bu hata oyunu aldığıma pişman ettirmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı