Detayına fazla bakamadım. Ayrıca ETS 2 MP tecrübem hiç yok. Birazdan oyuna girip bakmayı düşünüyordum.
Hatırladığım kadarıyla C'de (costruzione di edifici) isimli italyan inşaat şirketi için bazı teslimat görevleri var. Geçenlerde gelen küçük bir güncelleme ile genoa şehrinin doğu ve batı taraflarında iki adet C'de teslimat noktaları oluşturuldu. Bunlar için belli bir sayıda vardı.
Bu etkinlik niye var, karşılığı nedir ben de bilmiyorum. Sadece SP oynadım şu ana kadar.
Büyük ihtimalle sponsoruluklarla alakalıı bir event.
İtalya kısımlarında hiç takılmadım, Genoa var mıydı DLC'siz oyunda. Yok ise hiç girip bakmaya uğraşmayacağım.
Evet biliyorum, Ama ben genel de Scandinavia bölgesinde takıldığım için oralar çok uzak geliyor, Zaten DLC olmadıktan sonra o bölgelere uğramanın da çok bir manası kalmadı. Belki kafam eserse.Söz konusu DLC yoksa, sadece oyunun kendisinde mevcut olan Lombardiya bölgesi var. O 4 şehir şunlar:
Torino, Milano, Verona ve Venedik
Italia DLC'si alınırsa Sicilya dahil ülkenin geri kalanı açılıyor.
Ben nisan başındaki indirimde, going east ve scandinavia DLC'lerini de alarak başladım oyuna. Sıkılmaya başladığım için geçenlerde tekrar yapılan indirimle vive la france ve ıtalia aldım. Bu 4 harita paketi içinde scandinavia en güzel olanıydı.
Italia paketi şu kırmızı bölgeyi getiriyor:
Eki Görüntüle 585438
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.