ETS 2 oynarken drop giriyor

Moziken

Centipat
Katılım
25 Ağustos 2022
Mesajlar
119
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşımla ETS 2 oynuyorduk. 220 230 km hızların üstüne çıktığım zaman oyuna drop giriyor, bir de 80'den aşağı yavaşlarken oyuna drop giriyor. Drop girdiğinde ekran kartı kullanımı 0'a düşüyor, işlemci kullanımı 17'ye düşüyor. 1080p'ye oynuyorum, 768p'ye geçtim. Yine aynı drop giriyor. Bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımla ETS 2 oynuyorduk. 220 230 km hızların üstüne çıktığım zaman oyuna drop giriyor, bir de 80'den aşağı yavaşlarken oyuna drop giriyor. Drop girdiğinde ekran kartı kullanımı 0'a düşüyor, işlemci kullanımı 17'ye düşüyor. 1080P'ye oynuyorum, 768P'ye geçtim. Yine aynı drop giriyor. Bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

Sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir.
 
Sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir.

Ekran kartı 70 derecelerde, işlemcide 99 (niye bu kadar fazla bende bilmiyorum)benim tahminimde sıcaklıktan kaylaklanıyor olabileceği yönünde. Ama yine de bir buraya sorayım dedim. Yakında işlemcinin termal macunu değiştireceğim.
 
Ekran kartı 70 derecelerde, işlemcide 99 benim tahminimde sıcaklıktan kaylaklanıyor olabileceği yönünde. Ama yine de bir buraya sorayım dedim. Yakında işlemcinin termal macunu değiştireceğim.

Dizüstü kullanıcısısın herhalde. Bakımları yap ve oyundaki ölçeklendirme ve ayna detayı gibi bir ayar olması lazım onları kısmayı dener misin?
 
Masaüstü ise hiç normal değil o sıcaklıklar işlemci gücünü kısıtlıyor. İşlemci ve soğutman nedir? Diğer oyunlarda da aynı sorun mevcut mu?

Diğer oyunlarda aynı sorun mevcut değil. İşlemci i7 860. Soğutmam ise kasada önde 3 arkada 1 işlemcidede Intel'in eski fanı. Sıcaklıkların normal olmadığını ben de biliyorum ekran kartının sıcaklığı normal ama.
 

Geri
Yukarı