Çözüldü ETS 2 para artması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Arkadaşlar, az önce Euro Truck Simulator 2'yi oynamaya başladım. En son oyunu bıraktığımda param 15.000 Euro falandı. Fakat şimdi oyuna girdiğimde paramı 85.000 Euro gösteriyor ve en düşük tek seferlik iş teklifinin verdiği para 12.216 Euro. Eskiden en iyisi 5.000 Euro veriyordu. Herhangi bir mod kurmadım, Save yüklemedim, oyunun dosyalarını kurcalamadım. Bana oyundan en son çıktığımda 2 tane koleksiyon kartı vermişti, sizce onlardan dolayı mı param artmıştır yoksa ortada bir sorun mu vardır?

Çözüm
Sanmam. Oyunda artık Türk Lirası da var. Paranın Türk Lirasına çevrilmediğinden emin misin?
Arkadaşlar, az önce Euro Truck Simulator 2'yi oynamaya başladım. En son oyunu bıraktığımda param 15.000 Euro falandı. Fakat şimdi oyuna girdiğimde paramı 85.000 Euro gösteriyor ve en düşük tek seferlik iş teklifinin verdiği para 12.216 Euro. Eskiden en iyisi 5.000 Euro veriyordu. Herhangi bir mod kurmadım, Save yüklemedim, oyunun dosyalarını kurcalamadım. Bana oyundan en son çıktığımda 2 tane koleksiyon kartı vermişti, sizce onlardan dolayı mı param artmıştır yoksa ortada bir sorun mu vardır?
Eve bir misafir çocuğunun girmediğine emin misin?

Koleksiyon kartı herhangi bir şeyi değişitirmez, yükünüzün türüne ve rotanıza göre ücret değişir. Eğer 500-600 km’lik bir rota varsa minimum 8 bin € verir. Seviye atladıysanız da değişebilir. Çünkü deneyiminiz artıyor sürüş başarıları kazanıyorsunuz bu da ücreti arttırıyor tabii.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın, cezalı olduğum için cevap veremedim.

Eve bir misafir çocuğunun girmediğine emin misin?

Hocam olay olmadan 30 dakika önce oynamıştım en son.

Sanmam. Oyunda artık Türk lirası da var. Paranın Türk lirasına çevrilmediğinden emin misin?

Çok teşekkür ederim hocam, parayı yeniden Euro'ya çevirince eskisi gibi oldu 😍

Koleksiyon kartı herhangi bir şeyi değişitirmez, yükünüzün türüne ve rotanıza göre ücret değişir. Eğer 500-600 km’lik bir rota varsa minimum 8 bin € verir. Seviye atladıysanız da değişebilir. Çünkü deneyiminiz artıyor sürüş başarıları kazanıyorsunuz bu da ücreti arttırıyor tabii.

Sorunu bu çözmese de, bilgi verdiğiniz için teşekkürler 🙂

Yük taşıdıkça başarım kazanıyorsunuz. Yani Level'iniz artıyor. Level arttıkça uzun yol mesafeniz, aldığınız yüklerin çeşitleri artıyor. Dolaylı yoldan aldığınız parada artmıştır.

Hocam daha 2 seviyeyim bir işten 40 bin dolar vermesi imkansızdı.

Bu arada ileride parayı ve Level'i Cheat Engine ile değiştirebileceğiniz aklınızda bulunsun.

Hocam oyunu hiç kurcalamadan biraz oynayıp sonra hile yaparak oynamak istiyorum. ETS 1'de böyle yapmıştım.

Herkese teşekkür ederim 😍
Bu arada ileride parayı ve Level'i Cheat Engine ile değiştirebileceğiniz aklınızda bulunsun.

Hocam artık başkalarının tırlarını sürmekten bıktım. Kendi tırımı almak için paraya ihtiyacım var. Bu dediğiniz yol ile paramı arttırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı