Çözüldü ETS 2 Profil Seçme Ekranında Donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrhmylmz

Decapat
Daha fazla  
Oyun açıldığında profil seçme ekranında donuyor. Mouse hareket ediyor müzik devam ediyor ancak hiçbir seçeneğe tıklanmıyor. Birçok yerde sorunu aradım fakat bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Monster
Intel i7-9750H // 3GB GDDR5 GTX1050 // 1x8 GB DDR4l
Max grafiklerde oynuyorum. Bugüne kadar bir problem yoktu. Bugün açtığımda böyle bir problem oldu. İnternet bağlantım yoktu, ilk gelen Steam kütüphanesi falan seçeneklerine tıklayabiliyorum ama sonrasında profil seçim ekranında kalıyor. Tıklanmıyor bir yere.
Hocam yeni bir güncelleme geldi gece yaptınız mı ?
Bilgisayarınızın özellikleri nedir? Euro Truck Simulator 2 oyununu hangi grafiklerde oynamaktasınız?

Monster
Max grafiklerde oynuyorum. Bugüne kadar bir problem yoktu. Bugün açtığımda böyle bir problem oldu. İnternet bağlantım yoktu, ilk gelen Steam kütüphanesi falan seçeneklerine tıklayabiliyorum ama sonrasında profil seçim ekranında kalıyor. Tıklanmıyor bir yere.

Monster
Hocam yeni bir güncelleme geldi gece yaptınız mı ?

Çözüm
Güncelleme yaptıktan sonra aynı sorunun devam edip etmediğini bildirebilir misiniz?

Gün içinde güncelleme sonrası sonucu bildireceğim. 👍🏻

3.4 GB Lik büyük bir güncelleme geldi benim çok hoşuma gitti sesler değişmiş Camları açıp kapayabiliyoruz. Güncelleyin birde öyle deneyin hocam.

Hemen bakacağım, oyuna uzun süre sonra tekrar güzel şeyler katmışlar demek ki.
Güncelleme yaptıktan sonra düzeldi. Teşekkürler :)
Güncelleme sonrasında düzeldi. Teşekkürler :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı