Çözüldü ETS 2 programsız hile nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Programsız nasıl hile yapabilirim? Save dosyasından oluyormuş anladığım kadarıyla. Para ve XP hilesi olacak.

Çözüm
Öncelikle oyun içi kayıt alın. Belgelerim klasöründen save kısmına gelip kayıt aldığınız save içine girin.

"game.sii" dosyasını not defteri ile açın.

CTRL+F ile aramaya "xp" yazın ve "experience_points" çıkana kadar arayın.

XP değerinizi değiştirebilirsiniz.

Para için ise "money" olarak aratın. "money_account" çıkacaktır.

Buradan paranızı değiştirebilirsiniz.

Ayarladıktan sonra kaydedin ve oyun içi aldığınız kaydı yükleyin.

NOT: Açtığınız dosya şifrelenmiş olarak gözükür ise SII_Decrypt.exe programını kullanın.
@Henss
Belgeler > ETS 2 > profiles > kullandığınız save dosyası > save > oyun içi aldığınız save dosyası > game.sii

Çince harfler var.
SII_Decrypt.exe programını kullanın. game.sii dosyasını bu programa sürükleyin. CMD açılıp kapanacak, şifreyi çözecek. Olmazsa oyun içi konsola kayıt almadan önce "g_save_format 2" yazın, sonra kayıt alın.

Peki. Deneyeyim.

@UmutMelihAkyol SII_Decrypt.exe programını nereden inidrebilim?

Atölyeden 1 tane iş modu var 1 görevde 300 milyon mu ne veriyordu programsız yapıyorsun.
Bu arada bunu denedim. Oldu ancak TP çok fazla geldi. 1.300.000 civarı para geldi. Parayı nasıl arttırabilirim?

@UmutMelihAkyol Dostum tekrar merhaba. Şifreyi çözdüm ancak para kısmını değiştirdiğimde bir şey olmuyor. Oyunda bir değişiklik olmuyor.

Save'i silip başka save açınca yaptım. Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…