ETS 2 ProMods vs Rust

dieN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu iki oyuna da bilgisayarım yetiyor ama ikisi arasında kaldım. Yani ProMods'un tüm DLC'leri mi yoksa Rust mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de birbirinden çok farklı oyunlar. Buna siz karar vermek zorundasınız. ProMods 9-12 GB arası Rust ise 15-20 GB arası yer kaplıyor bence çok farkları da yok, yer var ise ikisini de kurun geçin farklı farklı oynarsınız.

Evet öyle ama hangisini alayım anlamında dedim ben yerim var ama bütçe kısıtlı o yüzden.

Ben de tam bu ikili arasında kaldım, ya ETS 2 tüm harita DLC'lerini alacağım ya da Rust. Fakat Rust almış veya alacak bir arkadaşım yok, tek başıma eğlenir miyim bilemedim.

Ben de tam bu ikili arasında kaldım. Ya ETS 2 tüm harita DLC'lerini alacağım ya da Rust. Fakat Rust almış veya alacak bir arkadaşım yok, tek başıma eğlenir miyim bilemedim.

Benim de Rust alan bir ekibim var ama ETS de eğleniyorum. Ne yapsam bilemedim galiba C-D yolundan devam gibi.

Çünkü arkadaşlarım gel Rust oynayalım klan falan açarız diyor. ETS 2 dede kirkenesi merak ediyorum ama Rust almaya karar verdim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı