radaschumi
Kilopat
En son sayfalara kadar gittin mi? Bende en son sayfada 2 tane çıktı.Hocam bende gözükmüyor tek seferlik işlerde.
Tırın yol tutuşu felaket bir şeymiş
En son sayfalara kadar gittin mi? Bende en son sayfada 2 tane çıktı.Hocam bende gözükmüyor tek seferlik işlerde.
Yol tutuşu mükemmel ama frenleri berbat. TruckersMP'de oynarken duramayip önümdekini ucurdum.En son sayfalara kadar gittin mi? Bende en son sayfada 2 tane çıktı.
Tırın yol tutuşu felaket bir şeymiş145 ile viraj dönüyorum tık yok valla. Tek sorun pilim bitti
Vites olayı da çok değişik, devir göstergesi yok.
En son sayfalara kadar gittin mi? Bende en son sayfada 2 tane çıktı.
Tırın yol tutuşu felaket bir şeymiş145 ile viraj dönüyorum tık yok vallahi. Tek sorun pilim bitti
Vites olayı da çok değişik, devir göstergesi yok. Top Speed 165 civarı bir şey.
Pil olayını bende yaşadım hocam bir de dalga geçer gibi teslimat yerinin kapısının önünde bıraktı![]()
Yol tutuşu mükemmel ama frenleri berbat. Truckers MP'de oynarken duramayip önümdekini ucurdum.![]()
SCS şuan Renault e-tech'i sadece hazır işler için getirmiş, tırı satın alamıyoruz.Olaya bak elektrikli tır getiriyon şarj istasyonu yok![]()
En son sayfalara kadar gittin mi? Bende en son sayfada 2 tane çıktı.
Tırın yol tutuşu felaket bir şeymiş145 ile viraj dönüyorum tık yok vallahi. Tek sorun pilim bitti
vites olayı da çok değişik, devir göstergesi yok. Top Speed 165 civarı bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.