ETS 2 Renault E Tech geldi

En son sayfalara kadar gittin mi? Bende en son sayfada 2 tane çıktı.
Tırın yol tutuşu felaket bir şeymiş :D 145 ile viraj dönüyorum tık yok valla. Tek sorun pilim bitti :( Vites olayı da çok değişik, devir göstergesi yok.
Yol tutuşu mükemmel ama frenleri berbat. TruckersMP'de oynarken duramayip önümdekini ucurdum. 🤔

Bugün gün içerisinde direkt sahip olmayı rehber olarak hazırlarım.
Son sayfalara kadar gidince çıkıyor bazen. Bazen de çıkmıyor.

Tırın yol tutuşu felaket bir şeymiş :D 145 ile viraj dönüyorum tık yok vallahi. Tek sorun pilim bitti :( Vites olayı da çok değişik, devir göstergesi yok. Top Speed 165 civarı bir şey.

Pil olayını bende yaşadım hocam bir de dalga geçer gibi teslimat yerinin kapısının önünde bıraktı :D

Pil olayını bende yaşadım hocam bir de dalga geçer gibi teslimat yerinin kapısının önünde bıraktı :D
1717148736137.png

Olaya bak elektrikli tır getiriyon şarj istasyonu yok :D
SCS şuan Renault e-tech'i sadece hazır işler için getirmiş, tırı satın alamıyoruz.

Muhtemelen ilerleyen güncellemelerde elektrikli tırlar için benzin istasyonlarında ayrı bir yer yapacaklar.

Tırın yol tutuşu felaket bir şeymiş :D 145 ile viraj dönüyorum tık yok vallahi. Tek sorun pilim bitti :( vites olayı da çok değişik, devir göstergesi yok. Top Speed 165 civarı bir şey.

Halletim ya modları çıkardım oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı