noclip
Hectopat

Sanırım bu yıl sonu gelecekti.Olaya bak elektrikli tır getiriyorsun şarj istasyonu yok![]()
Sanırım bu yıl sonu gelecekti.Olaya bak elektrikli tır getiriyorsun şarj istasyonu yok![]()
Nasıl dolum yapılıyor peki bu araç ile uzun km gidilmesinde yolda kalınırsa?
Gerçi kısa yolda bile bırakıyor insanıHocam şu an zaten izin yok sanırım uzun yollara Tek seferlik işlerde bu araca geldiğimizde yanında elektrik işaret var kısa işler için tarzı bir şey yazıyor olması lazım
Hocam tek seferlik iş bölümğnden bulabilirsin reno yu seçip yanında elektrik işareti varNasıl alınıyor, renualt galerisinde yok?
hocam ben tek seferlik işlerden renoyu seçince gördüm ama sizde niye gözükmüyor anlamadımnasıl deneyeceğim. tek seferlik işlerde yok. kendime satın alayım dedim galeridede yok
oyunu yeniden başlatıyorum bakalım. bu arada truckersmp'ye de girilmiyor . truckersmp 1.50.4 sürümüne uyumlu. ben oyunu steamda ya 1.50.10 yada 1.50.5 sürümüne güncelleyebiliyorumhocam ben tek seferlik işlerden renoyu seçince gördüm ama sizde niye gözükmüyor anlamadım
hocam durumu çözdüm. ücretsiz DLC olarak geçiyor. eklemeniz gerek sizinki otomatik eklenmiştir. bu arada 350km'ye kadar gidebiliyormuş.hocam ben tek seferlik işlerden renoyu seçince gördüm ama sizde niye gözükmüyor anlamadım
Oyunu yeniden başlatıyorum bakalım. Bu arada Truckers MP'ye de girilmiyor. Truckers MP 1.50.4 sürümüne uyumlu. Ben oyunu Steam'de ya 1.50.10 ya da 1.50.5 sürümüne güncelleyebiliyorum
Hocam durumu çözdüm. Ücretsiz DLC olarak geçiyor. Eklemeniz gerek sizinki otomatik eklenmiştir. Bu arada 350Km'ye kadar gidebiliyormuş.Eki Görüntüle 2209024
Oyunu yeniden başlatıyorum bakalım. Bu arada Truckers MP'ye de girilmiyor. Truckers MP 1.50.4 sürümüne uyumlu. Ben oyunu Steam'de ya 1.50.10 ya da 1.50.5 sürümüne güncelleyebiliyorum
Hocam durumu çözdüm. Ücretsiz DLC olarak geçiyor. Eklemeniz gerek sizinki otomatik eklenmiştir. Bu arada 350Km'ye kadar gidebiliyormuş.Eki Görüntüle 2209024
abi görevi almadan önceki en son otomatik kayıdı yüklemeyi deneseneEvet hocam bende Truckers MP'ye girip oto iptal edebilirm belki dedim teslimatı ama olmadı oyunda yeni olduğum için Steam'den betalardan enedim bir şeyler şimdi tekrar en güncelinin yüklenmesini bekliyorum
Hocam bu arada ben bu 12.000'lik iptal cezasını ödemememin bir yolu var mı para biriktirmeye çalışıyorum da![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.