ETS 2 Save dosyasını nasıl paylaşabilirim?

İşletim sistemi
Windows 8.1

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar benim Save dosyasında şahsi olarak kullandığım 1 tır ve 1 araba var. Arkadaşım oyuna yeni başladı ve şahsi aracı yok. TruckersMP'de Free roam takılmak istiyoruz ama arabası olmadığı için giremiyoruz. Benden Save dosyası atmamı istiyor ama ben Would of Trucks hesabına bağlıyım. Arkadaşıma Save dosyamı gönderirsem onda hata verebilir. Sizce arkadaşıma hatasız bir şekilde Save dosyası nasıl atabilirim?

Belgeler kısmında ETS 2 Dosyası içinde Profiles klasörü olacak, o klasörün içindeki numaralı klasör Save dosyan.

Mümkün değil bildiğim kadarıyla.

Artı -1 Eksi
Belgelerden profiles dosyasına gel orada bulursun. Birçok profil varsa kayıt tarihine bak.

ETS2 DLC'siz son sürüme ait kayıtlar var internette, ararsanız rahatlıkla bulabilirsiniz. Sizde eğer DLC varsa ve arkadaşınızda o DLC yoksa arkadaşınız sorun yaşar, oyununda çökme oluşur. DLC'si varsa DLC'li DLC'si yoksa DLC'siz kayıtlar kullanmalı.

Mümkün değil bildiğim kadarıyla.
Bilmediğiniz konularda lütfen böyle yorumlar yapmayınız.

Eğer yedeklemeniz Steam'a kayıt olmuyorsa ve oyununuz DLC'li değil ise arkadaşınızla paylaşabilirsiniz. DLC'li ise sorun olabilir diye hatırlıyorum.

İnternet üzerinden DLC'siz Save aratırsanız uygun bir Save bulup indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…