ETS'de gayet normal Duisburg'a girerken kalabalığı hatırlıyor musunuz? Yüzlerce kişi oluyor oralarda. İç içe tırlar, trafik VS. FPS düşmesin de ne olsun??
Çok kalabalıkta FPS 3 e bile düşer gayet normal. Birde her oyunda Ultra ayar takıntısını bırakın gereksiz şeyleri kapatın very high yada high settingsde arada o kadar fark yokken 30-40 FPS kazanırsınız bazı şeyler çok etkiliyor deneyerek bulursunuz doğru ayarı size güzel gelecek şekilde.
Şehir içlerinde bolca araç olduğu için gayet normal fps düşmeleri ve droplar. Fakat arkadaşların da dediği gibi dual-channel kullanmak ve dikey eşleştirmeyi kapatmak iş görecektir.
Sisteminle Ramin ile hiçbir alakası yok. Oyun resmi olarak Multiplayer desteklemiyor bunun için herhangi bir optimize çalışması yapılmış değil. Trafik olduğunda veya araç yoğunluğu arttıkça FPS düşüyor gayet normal oyunla alakalı.
2080 GPU kullansan dahi özellikle Duisburg-Calais olmak üzere şehirlerde FPS düşüşü ve droplar olabiliyor. Sisteminle alakalı bir durum değil[emoji846].
tamam hocam teşekkür ediyorum. O kadar para verdikten sonra artık yüksek fps ile oynamak istiyorum oyunları. Bir de her oyunda sistemim 75 fpsi geçmiyor. Sadece csgo'da 118 fps alıyorum. Sahip olduğum oyunlar, CSGO,ARMA3, ETS2, PUBG, BF1 ve hepsini 1080p'de ultra ayarlarda oynuyorum. Monitörümden dolayı freesync teknolojisi de açık.