ETS 2 sinyal ve retarder kolu yapımı

ETS 2'de sinyal ve retarder kolu yapmak istiyorum. Bana neler lazım? Bir de yapımında yardımcı olabilir misiniz?

Heves etmissiniz hevesiniz gitsin diye internetten videolar izleeyip bakabilirsiniz kendiniz yapparsaniz bayağı ugrasirsiniz 3D yazici falan kullanmak gerekebilir butcenize uygun guzel bir direksiyon seti onerelim daha iyi olur.

Direksiyon setim var simülasyon zevkimi arttırmak için istiyorum zaten

Heves etmissiniz hevesiniz gitsin diye internetten videolar izleeyip bakabilirsiniz kendiniz yapparsaniz bayağı ugrasirsiniz 3D yazici falan kullanmak gerekebilir butcenize uygun guzel bir direksiyon seti onerelim daha iyi olur.
G29 direksiyon setim var

Direksiyon setim var simülasyon zevkimi arttırmak için istiyorum zaten.

G29 direksiyon setim var.

O zaman ucuz bir gamepad alip gamepadi sabitlerseniz uzatma kolu ile gamepadin analoglarindan guzel bir şey yapilabilir otomatik yayli olacagi icin simulasyon zevkinizi epey arttiracaktir veya sadece analog alip onu sabitlersiniz daha sonrasinda bilgisayara baglayip biraz kodlama yaparak halledebilirsiniz Arduino ile.

Basit bir şekilde halletmeye çalışmak istersen tek mause ile ve biraz kartonla halledebileceğini düşünmekteyim. Sadece sinyal için yapılabilir bu dediğim. Dediğim gibi, basit bir çözüm. Detaylı yapmak için diğer arkadaşların dediği gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı