ETS 2 takılıyor

LastRienn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba kankiler, ya size bir olaydan bahsedeceğim. Şimdi benim bir PC var. Ryzen 5 3500, RX580 8 GB, 16 GB 3000MHz, B450M S2H, 240GB SSD var eski laptopumun hard diskini kasaya taktım, 320GB+ kankiler ETS 2'yi HDD içine attım ya oyunu oynuyorum Online versiyonunu (singel da da oluyor bu arada) her şey güzel FPS değerleri yüksek tak oyun bir takılıyor arkadakiler zincirleme kaza bunun yüzünden 2 kez ban yedim. Perma yemek istemiyorum, sorun çok canımı sıkıyor. İnternetim de bayağı iyi 35ms falan :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Çektiğim kayıttan bir tane.
Ekran kartı ve işlemci kullanımı tam %100'de değil. FPS değerlerinizde gayet iyi gözüküyor. Mantıklı bir açıklama gözükmüyor.

HD Tune böyle çıktı.
İşaretli kısım bazı bozulan kısımların olduğunu ama yenileri ile değiştirildiğini işaret ediyor. 387 sektör (387*512) = 193 KB'lık bir kısma tekabül ediyor. Yani önemsenecek bir boyut değil. Tavsiyem öncelikle disk birleştirme uygulaman. Ardından Drevitalize gibi profesyonel yazılımlar ile diski taratman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı