Merhaba arkadaşlar ETS 2 bugün indirime girmiş haliyle DLC paketleri de indirime girmiş bayağı bir dic paketi sepete ekledim arada Türkiye'nin de bulunduğu DLC var almaya değer mi sizce Türkiye ne kadar büyük Türkiye için alacağım şu an 3.63 dolar
Merhaba arkadaşlar ETS 2 bugün indirime girmiş haliyle DLC paketleri de indirime girmiş bayağı bir dic paketi sepete ekledim arada Türkiye'nin de bulunduğu DLC var almaya değer mi sizce Türkiye ne kadar büyük Türkiye için alacağım şu an 3.63 dolar.
Merhaba arkadaşlar ETS 2 bugün indirime girmiş haliyle DLC paketleri de indirime girmiş bayağı bir dic paketi sepete ekledim arada Türkiye'nin de bulunduğu DLC var almaya değer mi sizce Türkiye ne kadar büyük Türkiye için alacağım şu an 3.63 dolar.
going east nasıl hocam güzel miRomanya Bulgaristan ve Türkiye bulunmaktadır. Türkiye de Edirne Tekirdağ ve İstanbul Avrupa yakası var. İstanbul'u bayağı detaylı ve güzel yapmışlar. Yalnız bu DLC'yi alıorsanız going eastta zorunlu oluyor yoksa hızlı yolculuk ile uğraşırsınız. Bulgrasitan ve Romanya'nın bazı şehirleri detaylı ve aşırı hoş bir tasarıma sahip. Alınır mı? Derseniz gerçekçi oynuyorsanız ve virajlı yolları seviyorsanız kesinlikle alın derim. Hazır indirime girmişken bir feldbinder DLC'si alayım bari.
Going east nasıl hocam güzel mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.