ETS 2 ve ATS'de olmasını istediğim özellikler

Bu özellikleri toplu olarak İngilizce olarak iletirsek uzun vadede gelebilir yapacaklarından umutluyum sadece yetkili kişilere ulaşmamız lazım.
Ben de bu yazdıklarımın modlarını araştırırken gördüm aslında birçok kişi benim gibi şeyler düşünüyormuş.
Yapay zekayada fix gelmesi lazım adamlar orta şeritten 140 la geliyor önündeki adamı sollayamıyorsun.
Gerçek kurallar nasılsa öyle sürüyor yapay zeka. Gerçekte de normalde sol şeridi sadece sollama yaparken kullanmak lazım ama gerçekte insanlar kurallara uymadığı için ETS yapay zekası garip geliyor bize. Ama dediğim gibi kurallara uymayan agresif sürücüler olsa yapay zekada güzel olurdu.
Bu söylediklerinizin neredeyse tamamı aslında SCS çalışanlarına iletildi, bilmiyorum bilen var mı ama SimülasyonTürk kanalı uzun zamandır SiSL ile canlı yayınlar yapıyor ve bunları konuşuyor.
Hiç takip etmiyorum bu kanalları :(
Scs aracı kötü gösteren her türlü ıvır zıvırın oyuna eklenmeyeceğini söyledi. Tamir temizleme işleri olmaz
O zaman tozlu boya skini kullanmaya devam :D
Harita bence genişletilmesi çok önemli değil zaten bunu modlarla yapabiliyoruz.
Ama bu modlar oyunla birlikte güncellenemiyor. 2-3 hafta belki daha fazla beklemek gerekiyor, yapımcının insiyatifine kalmış. Ayrıca yeni bir map DLC'si çıktığında illa ona sahip olmamızı da istiyor modlar. Bu kötü oluyor, eski sürümde oynamaya devam ediyoruz eğer o harita modunu çok sevdiysek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acıkma sistemi olabilir. Mesela benzinliklerdeki marketlerin önüne veya daha uygun bir kısma yeşil durulacak bir kısım yapılıp durup ekranda "karnını doyurup ihtiyacını gideriyorsun..." tarzında bir yazı olabilir. Ama en çok istediğim bazı yüksek bütçeli oyunlardaki gibi gün döngüsü sistemini daha iyi bir şekilde oturtmaları iklimleri, güneşli iken bir anda hava kapanıp kar yağsa yağmur yağsa vs. araba tozlansa vs ama scsnin geliştiricileri sabah iş yerine gelip çay içip okey oynayıp eve dağılıyorlar.
 
Hepsinin olmasını isterim. + kabin içinde kendi kullanabileceğimiz tuşlar olsaydı çok güzel olurdu. Misal ışıkları açma kapatma tuşunu kabin içinde açıp kapatalım, dorseyi kabin içinde ki tuşla çıkartıp takalım veya ayarlayalım yani kabin içindeki araç tuşları çalışır olsa çok güzel ve zevkli olur fernbustaki gibi.
Herkes öyle diyor ama bahane de olabilir bilemiyorum. Benim en çok istediğim şey kabindeki tuşlara basabilmek.

Hocam aynı seyleri istiyoruz benim de en çok istediğim şey kabindeki tuşlara basabilmek :D
 
Biraz saçma gelecek ancak benim hala takıldığım şey ışıklandırma konusu. En basitinden sis farları. O kadar gösteriş amaçlı duruyorlar, aktif olsalar daha güzel olmaz mı? Bence gayet iyi durur ve daha detaylı görmüş oluruz önümüzü. Öne veya üste ışık takmayınca tırın stok uzunları adamakıllı göstermiyor zaten karşı tarafı.
Diğeri de eklenen LED'ler, bir ton LED ekleme seçeneği mevcut ancak hiçbiri ne yere yansır ne aydınlatma sağlıyor. Böyle olunca da çok gereksiz ve kullanışsız geliyor bana.
 
+ kabin içinde kendi kullanabileceğimiz tuşlar olsaydı çok güzel olurdu. Misal ışıkları açma kapatma tuşunu kabin içinde açıp kapatalım, dorseyi kabin içinde ki tuşla çıkartıp takalım veya ayarlayalım yani kabin içindeki araç tuşları çalışır olsa çok güzel ve zevkli olur fernbustaki gibi.

Tuşa basınca kabin içinde de tuşlar hareket ediyor zaten. Dediğiniz şekilde olursa fare ile nasıl basacağız ki fareyle direksiyonu sürüyoruz? Fare ile sürmeyenler tabi basabilir.
Öne veya üste ışık takmayınca tırın stok uzunları adamakıllı göstermiyor zaten karşı tarafı.
Bence uzun farın mesafesi yeterli ama LED kısmında katılıyorum. Kötü görüntüleri var ve de ışıkları fazla yayılmıyor. Bir de ışık güncellemesi gelmesine rağmen bence hala ışıklandırmalar kötü. Mesela sokak ışıkları bir anda kesiliyor ve ışık olmayan yerler kapkara gözüküyor.
 
Benim de farklı bir beklentim var. Kripto lu bir versiyonunun olması. Tır vs, kripto para ile alıp, her teslimat da, biraz coin kazanmak. Bu daha gerçekçi olabilir. Tır alabilecek paranız yoksa, bir başkasının aldığı tırda şoförlük yaparak, ortak kazanmak.
 
Bunlara artı olarak bilinen şirketlerin lisanslı olmasını isterdim. Kabin ışığı LED ekleme DLC ile bir şekilde hallediliyordu fakat son güncellemeler ile bana göre kabine daha az ışık vuruyor. Çekiçi yıkama yapılabilecek en kolay ekleme sanıyorum. Benzin istasyonlarına GTA gibi küçük bir animasyon ile yıkama yeri eklenebilir. Bir çok çekicinin sis farları yanmıyor. MOD kullanmayı sevmediğim için bu özelliklerden hep mahrum kaldım. 😊
 
Bunlara artı olarak bilinen şirketlerin lisanslı olmasını isterdim. Kabin ışığı LED ekleme DLC ile bir şekilde hallediliyordu fakat son güncellemeler ile bana göre kabine daha az ışık vuruyor. Çekiçi yıkama yapılabilecek en kolay ekleme sanıyorum. Benzin istasyonlarına GTA gibi küçük bir animasyon ile yıkama yeri eklenebilir. Bir çok çekicinin sis farları yanmıyor. MOD kullanmayı sevmediğim için bu özelliklerden hep mahrum kaldım. 😊
Katılıyorum, ben de mod kullanmayı sevmediğimden şu ana kadar mahrum kalmıştım ama artık bıktım ve bazı modları kullanıyorum. En azından düşük maaş modu veya bu şekilde skin modları kullanıyorum:

1642936370669.png

1642936336972.png
 

Geri
Yukarı