Çözüldü ETS 2 yüksek sistemde optimizasyon problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

-BARIS-

Hectopat
Daha fazla  
Menüde 5-7 FPS, oyunda ise dururken 60-144, giderken droplarla 1-50 FPS görüyorum, zaten 100 de olsa kare kare ilerliyor.
İzlediğim kadarıyla insanlar akıcı şekilde oynayabiliyorlar ne yapmam lazım?

Sistem;
WIN10-64 RTX2060 R5 2600 16 GB

(SSS)
Hayır, sistemde en son yazılımsal ya da fiziksel değişiklikler yapmadım.
Evet, aynı sürücüdeki diğer oyunlar normal çalışıyor.
Oyunu Steam'den indirdiğim gibi girdim, beta ayarlarını kurcalamadım.
Dosya doğrulama yaptım, yeniden başlatmayı denedim.
Silip tekrar kurmadım.
GeForce Experience'dan performansa çeksem de, problem değişmedi.

İlginiz için teşekkür ederim.

Çözüm
Çözüldü!

Dosyaları doğrulamayı deneyin.

Dosyaları doğruladığımı belirttim.

Benzer problem bende de mevcut. Oyun tam ekranda açılıyor fakat yarısı boş ekranın. Ne kadar araştırsamda bulamadım. Oyunla ilgili optimizasyon sorunu var sanırım

Evet kesinlikle var, oyun hiç oynanmıyor, FPS sürekli olarak bir anda 100-10 arası rastgele değişiyor, inanılmaz takılmalar yaşıyorum. Fakat bu izlediğim insanlar bayağı sabit FPS alabiliyorlar?

Sorunun çözümlerini düşünürken çözdüm,

Steam'den ETS 2 özelliklerine girip rastgele betalar seçip yüklettim, daha sonra durup dururken oyunu komple yüklemeye başladı, ellemedim. Şu anda oynanılabilir şekilde çalışıyor :)
"Single Player" da trafiğin ortasında drop yemeden 80 FPS alabiliyorum. Tavsiyem betaları falan yükleyip silin bozmayı deneyin düzeliyor. :)
Çözüldü!

Dosyaları doğrulamayı deneyin.

Dosyaları doğruladığımı belirttim.

Benzer problem bende de mevcut. Oyun tam ekranda açılıyor fakat yarısı boş ekranın. Ne kadar araştırsamda bulamadım. Oyunla ilgili optimizasyon sorunu var sanırım

Evet kesinlikle var, oyun hiç oynanmıyor, FPS sürekli olarak bir anda 100-10 arası rastgele değişiyor, inanılmaz takılmalar yaşıyorum. Fakat bu izlediğim insanlar bayağı sabit FPS alabiliyorlar?

Sorunun çözümlerini düşünürken çözdüm,

Steam'den ETS 2 özelliklerine girip rastgele betalar seçip yüklettim, daha sonra durup dururken oyunu komple yüklemeye başladı, ellemedim. Şu anda oynanılabilir şekilde çalışıyor :)
"Single Player" da trafiğin ortasında drop yemeden 80 FPS alabiliyorum. Tavsiyem betaları falan yükleyip silin bozmayı deneyin düzeliyor. :)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı