ETS 2'de adam dövmek

0 kamerası olarak değil, ciddi anlamda araçtan inip saçma sapan hareketler yapan NPC'leri pataklayabileceğimiz bir mod var mıdır? Yapılması mümkün mü?

Tır sürme oyununda neden adam dövmek istiyorsunuz? Çok istiyorsanız tırla onları ezin bence.

GTA'ya tır modu kurun derim hocam tırdan inip adam dövmeye meraklıysanız.
Yahu ama işte GTA nın NPC leri zekidir, onlarla sorun yaşamayız.

Tır sürme oyununda neden adam dövmek istiyorsunuz? Çok istiyorsanız tırla onları ezin bence.
Sola döneceğim adam bana engel olacak pozisyonda, geçsin diye bekliyorum bekliyorum geçmiyor. Ben atlıyorum yola bu sefer dorsenin dibine kadar girip bekliyor, dorse ona vurunca da cezası bana giriyor.

Tam gaz kaptırmışım gidiyorum dümdüz yolda, herif sağdan önüme atlıyor. Önümde ise sellektör atıyorum korna basıyorum frenleyince kenara geçiyor.

Oyuna girip boğazına yapışacağım şu NPC lerin.

Geçen birisi benzinlikten çıkacağım diye üstüme atladı uzaydaki ilk araba şu anda.

Yahu ama işte GTA'nın NPC'leri zekidir, onlarla sorun yaşamayız.

Sola döneceğim adam bana engel olacak pozisyonda, geçsin diye bekliyorum bekliyorum geçmiyor. Ben atlıyorum yola bu sefer dorsenin dibine kadar girip bekliyor, dorse ona vurunca da cezası bana giriyor.

Tam gaz kaptırmışım gidiyorum dümdüz yolda, herif sağdan önüme atlıyor. Önümde ise sellektör atıyorum korna basıyorum frenleyince kenara geçiyor.

Oyuna girip boğazına yapışacağım şu NPC'lerin.

Cezaları kapatın o zaman hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı