ETS 2 de hızlı bir tır yapmak istiyorum ve 4.2 m param var. Nasıl yapabilirim? Yani nasıl hızlı bir tır yapabilirim? Önerileriniz varsa söyeleyebilir misiniz?
Merhaba,ETS 2 de hızlı bir tır yapmak istiyorum ve 4.2 m param var. Nasıl yapabilirim? Yani nasıl hızlı bir tır yapabilirim? Önerileriniz varsa söyeleyebilir misiniz?
Selamlar, 50000bg motor modu kurdum ancak Volvo 180'i geçmiyor. Şanzımanın sınırını kaldırabilir miyiz?Merhaba,
Aynı soruyu ben de araştırdım ve şöyle bir sonuç elde ettim. ETS 2'nin belgelerim klasöründeki save dosyasında araçlar ile oynuyorlar, bu yapılan işleme kodlu tır deniyor ve kodlanmış tırın nasıl yapılacağına dair bilgiler YouTube üzerinde mevcut, dilersen hazır save dosyaları da kullanarak kodlu tır sahibi olabilirsin.
ETS 2 Oyun Ayarları > Oynanış > Hız Sınırlayıcısı seçeneğinin deaktif durumda olduğundan emin olun, ayrıca belirtmekte fayda var mod oyun dışı olan bir seçenektir, ben size oyunun içindeki durumlar ile yapılacak en hızlı tırı belirttim.Selamlar, 50000bg motor modu kurdum ancak Volvo 180'i geçmiyor. Şanzımanın sınırını kaldırabilir miyiz?
O sınır 90 zaten, benim şanzıman 180'de takılıyor. Kapatmıştım o ayarı.ETS 2 Oyun Ayarları > Oynanış > Hız Sınırlayıcısı seçeneğinin deaktif durumda olduğundan emin olun, ayrıca belirtmekte fayda var mod oyun dışı olan bir seçenektir, ben size oyunun içindeki durumlar ile yapılacak en hızlı tırı belirttim.
kamyon oyunu oynadığınızın farkındasınız demi?Selamlar, 50000bg motor modu kurdum ancak Volvo 180'i geçmiyor. Şanzımanın sınırını kaldırabilir miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.