Çözüldü ETS 2'de para ve level hilesi olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zaydret

Picopat
Daha fazla  
Selam, ETS 2 hilesi araken Cheat Engine deneyeyim dedim para hilesini düzgünce yaptım ama level hilesini yaparken videodaki adam napıyorsa onu yapıyorum ve Next scana basınca ya hiçbir şey çıkmıyor, ya da çıkanı aşağı alıp Value'ye bastığımda bastığım XP gelmiyor. oyunu kaydettiğimde ise sadece bir hiç kalıyor bilen varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ETS 2 hilesi araken Cheat Engine deneyeyim dedim para hilesini düzgünce yaptım ama level hilesini yaparken videodaki adam napıyorsa onu yapıyorum ve Next scana basınca ya hiçbir şey çıkmıyor, ya da çıkanı aşağı alıp Value'ye bastığımda bastığım XP gelmiyor. Oyunu kaydettiğimde ise sadece bir hiç kalıyor bilen varsa yardım edebilir mi?

Onun yerine TS SE Tool kullan kayıt dosyasına yaz daha kolay.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz şeylerle boş boş uğraşmaktansa Steam atölyeden para ve seviye hilesi indirsin arkadaş. 2 sefer atınca zaten istenilen paraya kolayca ulaşılıyor.

Geç gördüğüm için kusura bakmayın fakat diğer yerlere çok güvenmiyorum o yüzden Cheat Engine'den nasıl yapabileceğimi söylerseniz mutlu olurum.

Cheat Engine ile uğraşmak yerine modlu hesap indirmek daha mantıklı.

Onu hem bulmak zor oluyor bulsam da birkaç günde kapanıyor ve çalışmıyor.

Bu tarz şeylerle boş boş uğraşmaktansa Steam atölyeden para ve seviye hilesi indirsin arkadaş. 2 sefer atınca zaten istenilen paraya kolayca ulaşılıyor.

Öyle yapmak kötü bence çok az veriyorlar.

Bu arada söyleyeyim Cheat Engine ile yardımcı olmayacaksanız rica ederimki yazmayın.

Geç gördüğüm için kusura bakmayın fakat diğer yerlere çok güvenmiyorum o yüzden Cheat Engine'den nasıl yapabileceğimi söylerseniz mutlu olurum.

Onu hem bulmak zor oluyor bulsam da birkaç günde kapanıyor ve çalışmıyor.

Öyle yapmak kötü bence çok az veriyorlar.
Yani konuyu açana kadar hile ile 20 dakika sürecek bir sefer atsaydınız milyonlar kazanmıştınız bile. Direkt 60+ seviye de gelirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı