- Katılım
- 3 Ekim 2020
- Mesajlar
- 4.065
- Çözümler
- 52
Hocam F7 bozuk değil de oyunda öyle bir şey mi var tırdan tıra değişiyor mu hasar sistemi öyleyse alırım.
Yok hocam yol tutuşu kötü ondan söyledim
Hocam F7 bozuk değil de oyunda öyle bir şey mi var tırdan tıra değişiyor mu hasar sistemi öyleyse alırım.
Yok hocam yol tutuşu kötü ondan söyledim. Ama her tırın zevki başka bence her tırı en az bir kere sürmek lazım.
Volvo candır hem hızlı hem yakıt cimrisi diğerlerine göre.
Scania S kullanıyorum çok iyi.Arkadaşlar bugün daha yeni ETS 2 indirdim, oyunu defalarca kez oynadım. Çok da eğlenceli bir oyun, bu oyunda sürmemiş olduğum tırlar var. Sürekli böyle LED takıp oynadığım için oyununun amacından çıktım sürekli olarak bu sefer de güzel içi rahat hoş görünümlü kabini güzel böyle markası çok lüks olmasın (Scaina/Mercedes) işte Volvo olur Renault olur DAF olur böyle yolda beni sıkmayacak, tam böyle uzun yol tırcısı / uzun yol tırı gibi bir görünüm katsın istiyorum, önerileriniz varsa alabilirim.
Scania s kullanıyorum çok iyi.
Ben oyunda yeniyim. Bu LED, modifiye falan her tır için aynı mı acaba? Para biriktirme aşamasındayım. Araç markası fark eder mi?
Her tıra ayrı satın alacaksın. Tabii ki her araç birbirinden apayrı yol tutuşu, yakıt tüketimi vs. açılarından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.