ETS 2'de rahat tır önerisi

Yok hocam yol tutuşu kötü ondan söyledim :D. Ama her tırın zevki başka bence her tırı en az bir kere sürmek lazım.

Benim direksiyon zaten 180 derece daha da kötü olur du hocam şimdi giriyorum ETS 2'ye.
 
Volvo candır hem hızlı hem yakıt cimrisi diğerlerine göre.

Evet diğer tırlara göre biraz daha böyle kaba baba Yiğit duruyor hem de hızlı böyle yük treni gibi duruyor dorse bağlayınca kararımı verdim scaina s highroof aldım beğenmedim önceden beğeniyordum da modifeyesiz scaina olmaz ya, bu yüzden şimdi elimdeki Scaina'yı satıp yerine Volvo'nun en üst modeline bakacağım alacağım.
 
Arkadaşlar bugün daha yeni ETS 2 indirdim, oyunu defalarca kez oynadım. Çok da eğlenceli bir oyun, bu oyunda sürmemiş olduğum tırlar var. Sürekli böyle LED takıp oynadığım için oyununun amacından çıktım sürekli olarak bu sefer de güzel içi rahat hoş görünümlü kabini güzel böyle markası çok lüks olmasın (Scaina/Mercedes) işte Volvo olur Renault olur DAF olur böyle yolda beni sıkmayacak, tam böyle uzun yol tırcısı / uzun yol tırı gibi bir görünüm katsın istiyorum, önerileriniz varsa alabilirim.
Scania S kullanıyorum çok iyi.
 
Scania s kullanıyorum çok iyi.

Hocam yine kararımı değiştirdim gittim Renault aldım en sonda ki tırını modifiye etmeden duramadım atıyorum fotoğrafını.

1675681078936.png


1675681184421.png


1675681376637.png


1675683071191.png
 
Son düzenleme:
Ben oyunda yeniyim. Bu LED, modifiye falan her tır için aynı mı acaba? Para biriktirme aşamasındayım. Araç markası fark eder mi?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı