ETS 2'de şirket ismi nasıl değiştirilir?

Merhaba, ETS 2 oyununda şirket ismini değiştireceğim ama bilmiyorum yardım eder misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
- hocam videoda olan bu tarz şeyleri tavsiye etmem ama şöyle bir video buldum 😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
- hocam videoda olan bu tarz şeyleri tavsiye etmem ama şöyle bir video buldum 😅

Peki hocam bir sorum olacak Steam hesabı değiştirip girince yeni bir şirket kurabilir miyim ve eğer ki olursa da ana hesabımı silince oyuna girebilir miyim?

Hocam Steam hesabı değişmene gerek yok oyunda yeni şirket yeni kariyer oluştur bence.

Hocam zaten direksiyon setim olmadığı için fazla oynamıyordum indirimde aldım şimdi direksiyon setim var ve fazla oynayacağım ama şirket ismini random atmışım ondan değiştirmek istiyorum ve bir sorun daha var yeni şirket yeni kariyer nasıl oluşturuluyor cahilim de biraz.

Tek çaren Cheat Engine gibi. Ama belirtmeliyimki şimdiye kadar Cheat Engine kadar bende şüphe uyandıran bir program olmadı.

Tamamdır hocam ama yeni kariyer oluşturursam gerek kalmaz o topluluk kısmını konu açmadan önce okudum ama yine de sağ olun var olun.

Hocam gerek kalmadı bulabildim ama yine de teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı