Alt kısımda yazan "Reason: unreliable connection" kısmı neden atıldığınızı söylüyor. İnternet bağlantınızın stabil olmamasından dolayı kicklenmişsiniz.
Alt kısımda yazan "Reason: unreliable connection" kısmı neden atıldığınızı söylüyor. İnternet bağlantınızın stabil olmamasından dolayı kicklenmişsiniz.
Valla hocam ben şundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum altyapıdan modeme bağlantı gelirken kablolar sorunlu internet servis sağlayıcım Türksat Kablo. Ekipler eve gelirken Altyapıdan gelen sinyalin gerektiği kadar gelmediği söylenildi yani kısacası daireye sinyal gelirken diğer dairelere göre düşük geliyor Elektrikçi yeni kablo çeksin falan dediler ne kadar ücret alır Elektrikçiler bunu nasıl sorgulayacağımı bilemiyorum. Bundan mı kaynaklı emin değilim bağlantıyı dengeleyemiyor olabilir bence.
Eğer sistemin sunucuya çok yavaş giriyorsa bu sorun oluşuyor. Ani bir şekilde sunucu ile bağlantı kurduğu için ping yükseliyor ve ping sınırını geçtiğiniz için atılıyorsunuz. Kurtulmanın bir çözümü yok.
Eğer sistemin sunucuya çok yavaş giriyorsa bu sorun oluşuyor. Ani bir şekilde sunucu ile bağlantı kurduğu için ping yükseliyor ve ping sınırını geçtiğiniz için atılıyorsunuz. Kurtulmanın bir çözümü yok.