Çözüldü ETS 2'de sunucudan neden atıldığıma nereden bakarım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TalhaErdoğdu

Hectopat
Daha fazla  
1652360867516.png

Daha dün iki kişiyi solladım onlardan yemiş olabilirim nereden bakacağım kaç gün yediğime?

Çözüm
Alt kısımda yazan "Reason: unreliable connection" kısmı neden atıldığınızı söylüyor. İnternet bağlantınızın stabil olmamasından dolayı kicklenmişsiniz.
Bu siteden. Hesabın ile giriş yapıp görebilirsin.
Arkadaşın dediği gibi profil kısmında görünüyor. @TalhaErdoğdu
Alt kısımda yazan "Reason: unreliable connection" kısmı neden atıldığınızı söylüyor. İnternet bağlantınızın stabil olmamasından dolayı kicklenmişsiniz.
Hocam bendede genellikle oluyor nasıl kurtulabilirim?

Bir fikrim yok. Modem resetlemeti deneyebilirsiniz.
Valla hocam ben şundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum altyapıdan modeme bağlantı gelirken kablolar sorunlu internet servis sağlayıcım Türksat Kablo. Ekipler eve gelirken Altyapıdan gelen sinyalin gerektiği kadar gelmediği söylenildi yani kısacası daireye sinyal gelirken diğer dairelere göre düşük geliyor Elektrikçi yeni kablo çeksin falan dediler ne kadar ücret alır Elektrikçiler bunu nasıl sorgulayacağımı bilemiyorum. Bundan mı kaynaklı emin değilim bağlantıyı dengeleyemiyor olabilir bence.

Hocam bende de genellikle oluyor nasıl kurtulabilirim?

Eğer sistemin sunucuya çok yavaş giriyorsa bu sorun oluşuyor. Ani bir şekilde sunucu ile bağlantı kurduğu için ping yükseliyor ve ping sınırını geçtiğiniz için atılıyorsunuz. Kurtulmanın bir çözümü yok.

Eğer sistemin sunucuya çok yavaş giriyorsa bu sorun oluşuyor. Ani bir şekilde sunucu ile bağlantı kurduğu için ping yükseliyor ve ping sınırını geçtiğiniz için atılıyorsunuz. Kurtulmanın bir çözümü yok.
Heh hocam şimdi hemfikiriz.

Sistem Özelliklerim:

Gigabyte GA-H61M S2PV Rev 2.2
8 GB Çift Kanal DDR3 RAM
Colorful GT 1030 Ekran Kartı
WD Green 1 TB HDD SATA 2
Everest EPS-6600 Güç Kaynağı
i5 3330 İşlemci Stok Fanlı
Monitör: 1360x768 Casper

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri