Bu sabah oyuna girdiğimde tır 2'şer 3'er vites atmaya başladı, birkaç yere baktığımda yokuş çıkınca olan bir sorunmuş. Çözümünü denedim ama olmadı. Tırı çalıştırdığım zaman 2'şer 3'er vites attığı için hızlanmıyor 15 km hızda takılı kalıyor.
Ayarlarda hız limitini kaldırın.Bu sabah oyuna girdiğimde tır 2'şer 3'er vites atmaya başladı, birkaç yere baktığımda yokuş çıkınca olan bir sorunmuş. Çözümünü denedim ama olmadı. Tırı çalıştırdığım zaman 2'şer 3'er vites attığı için hızlanmıyor 15 km hızda takılı kalıyor.
Zaten kaldırdım hız limitini fakat sorun o değil, 2şer 3er vites atıyor tır 10 kmh hızla gidiyor onu çözemedim.Ayarlarda hız limitini kaldırın.
Ayarlardan vitesi otomatiğe almayı deneyin. Bu sayede vitesleri tır kendi ayarlar, siz sadece gaz verirsiniz. Tırınızda ağır hasar da olabilir öyle durumlarda kondisyonunda sıkıntı olabiliyor. Bir kontrol edin isterseniz.
Çözebildiniz mi?Zaten otomatikte kral, olmadı ama sağ ol yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.