ETS 2'de tırlarınız nasıl?

Evet, evet biraz abartmış olabilirim

Ama havalı mı? Havalı.

Üstekki FH750 yazısı tıra başka hava katıyor. Çok iyi.

ets2_20230831_220100_00.png
ets2_20230831_220019_00.png

İşte benim bahsettiğim 2. tırım. Pek güzel değil.

Son düzenleme:
benim olmazsa olmaz tırım Siyah Mercedes Axor özellikleri fullenmiş direksiyon tarafı camdaki plakada "TURKEY" yazar TrukersMP için, ön taraflar tamamıyla sarı ve beyaz ışıklarla dolu olur kabin perdesi olmazsa olmaz birkaçtane böyle tırım var harici hiçbir tırı beğenmiyorum, yani belki birkaç tanede Scania aynı şekilde.

benim olmazsa olmaz tırım Siyah Mercedes Axor özellikleri fullenmiş direksiyon tarafı camdaki plakada "TURKEY" yazar TrukersMP için, ön taraflar tamamıyla sarı ve beyaz ışıklarla dolu olur kabin perdesi olmazsa olmaz birkaçtane böyle tırım var harici hiçbir tırı beğenmiyorum, yani belki birkaç tanede Scania aynı şekilde.

Tahmin edebliliyorum hocam nasıl güzel birşey olduğunu.

Kesinlikle öyle hocam. Ben local modla uğraşıyorum az çok yapıyorum böyle şeyler bazı yerlerde bilgili abilerimizdende destek alarak bir işler çıkartıyoruz🙂 Ayrıca sadece dışları değil içlerindede özenli düzenlenmiş modlar bulunuyor.
Hmm.....
Eki Görüntüle 1926700

Tırların çok güzel. Kesin çok zevklidir bunları sürmek.

Kesinlikle öyle hocam. Ben local modla uğraşıyorum az çok yapıyorum böyle şeyler bazı yerlerde bilgili abilerimizdende destek alarak bir işler çıkartıyoruz🙂 Ayrıca sadece dışları değil içlerindede özenli düzenlenmiş modlar bulunuyor.

Evet hocam. Ben zamanında bazı yerlerden indiriyordum. Hatta belki yanlış hatırlıyorum beni düzeltirisiniz, yan koltuğa laptop vs. koyuyorduk biz.

Evet hocam. Ben zamanında bazı yerlerden indiriyordum. Hatta belki yanlış hatırlıyorum beni düzeltirisiniz, yan koltuğa laptop vs. koyuyorduk biz.
Evet hocam. Tırın iç kabiniylede uğraşıyoruz, dışıylada. Ben çok usta değilim bu konularda ama yinede hallediyorum.

En güzel işçiliklerin bu tırlar değil mi hocam?
Hepsi benim değil hocam. Bazı sunucular local modu yapıyor sonra kodu paylaşıyor bizde profilimizdeki saveye yapıştırıyoruz. Normal local mod yapmak aşırı zor bir şey. En güzelleri bu mu bilmem ama bazılarının savesi ve local modları kayıp maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı