ETS 2'ye 37,25 TL verilir mi?

Kerem Emin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün Steam'de kış indirimleri başladı. Ben de ETS 2 oynamak istiyorum fakat biraz pahalı geldi. Sizce yılbaşından sonra daha da zamlanır mı yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Ayrıca direksiyon setim de yok eğlenceli olur mu?

Arkadaşlar, bugün Steam'de kış indirimleri başladı. Ben de ETS 2 oynamak istiyorum fakat biraz pahalı geldi. Sizce yılbaşından sonra daha da zamlanır mı yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Ayrıca direksiyon setim de yok eğlenceli olur mu?
Hocam aslında pahalı gibi dursa da genelde oynayanlar 100 saat aşağısında oynamıyor (Binlerce saat oynayanları saymıyorum bile). Kafa dağıtmalı iyi bir oyun. Bence verilir. Gönül ister ki daha ucuzken alınsaydı ama şuan indirimdeyken bence alın.

DLC'lerine para vermek biraz saçma ama oyununa kesinlikle o kadar değer. 100TL'ye kadar bu oyuna para veririm. Pişman olmazsın. İlk girdiğinde 2 saat oynarsın ama 2 saat 2 saat bir bakmışsın 200-300 saatin var. Beklemen zarar direk al. Kontrol kısmında ise direksiyon setsiz olarak mouse + klavye oynayabilirsin. Çok saçma gelecek fakat mouse ile direksiyon kontrolü bir süreden sonra klavyeden kat kat daha iyi zevk veriyor.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar galiba alacağım. Steam de gezerken GTA 4'ün de indirime girdiğini gördüm o da 32,70 TL'ye düşmüş sizce alınır mı?

Ben 10TL iken almıştım geçen yaz, 150TL olmuş şaka gibi. Hocam oyun böyle oturayım 2 3 saat aralıksız oynayayım oyunu değil hep aynı şeyler oluyor sıkılıyorsunuz bir zaman sonra, Online desen hileler toxic kitleler falan filan, hele direksiyon seti yok ise hiç bulaşmayın bence fakat arkadaş ortamı ve direksiyon seti var ise alınabilir.

Bana kalırsa ETS 2 nin düşeceği en düşük fiyat bu civarlar. Tır sürmeyi istiyorsanız bence bu fiyatta alın 😄Gta 4 de çok uygun fiyatta size hitap ediyorsa alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı